Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Auringon noustessa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Hdr
Kuvaaja:Petri Volanen
-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Tosi hieno!
hyvä petri ;)
Wau! Tää on upea! Toi heijastus vedestä on tosi hieno. Sitä jää vaan tuijottamaan ja odottamaan josko joku hirvi ilmestyis paikalle:) 5p
Reviiri oli jo merkattu jo valmiiksi omissa kuvissa joten ei ole nimetön kuva tämä. Ei minua se haittaa vaikka hiukan hymyilyttääkin. Kuvaaja tiesi mihin ryhtyi kun laittoi omat kuvansa hiukan ennen kuukausi teemaa esille. Onko se hyvä vai huono asia se selviää. Ei ole ihan luonnolisen värinen kuva vaikka onkin hieno.

T:Kuukauden kuvissa mukana myös oleva
Kuvan yläosa todella komea. Alaosan siis ton heijastuksen sävyt jotenkin erimaata eli ei niin huippua. Joka tapauksessa yksi satsin parhaimmista.
Oijoi, onpas hieno =)
Satukirjan tunnelma.
Komeahan tämä on kuin mikä. Tosin ehkä tumma pää jää nyt vähän turhan hailakaksi. Kyllähän usvaisuus sitä selittää, mutta nyt jää hieman lattea vaikutelma, joten ehkä hienoinen säätö siltä osin olisi parantanut kuvaa entisestään.
Tarttee nyt sen verran puolustella ettei sen suokuvanäyttelyni julkaisu ollut mikään taktikoitu veto - mä en ollut edes tietoinen tästä kuukausiteemajutusta ennen kuin sain siitä vinkin (kiitos siitä), mikä taas tapahtui vasta suokuvakokoelman julkaisun jälkeen. Mutta olen kyllä otettu jos meikäläisen tyylin tunnistaa! :)

Tota säätöpuolta mä ihan tosissani mietin, ja kokeilinkin tummentaa (tää tosiaan on vähän enemmän kuin vähemmän hailakka esitys), mutta... En tiiä, jotenkin vaan vaikka miten vähän tummensit niin tuntui ettei toimi enää tämänkään vertaa. Ja tätähän se tosiaan todellisuudessakin oli - ainakin meikäläisen silmin nähtynä (väreineen kaikkineen). ;)

T: kuvaaja
Minusta tämä on oikein kaunis kuva, usva antaa kivan lisän tähän eikä hailakkuus haittaa koska siitä tulee kivan utuinen tunnelma.
tää on aika jännä.. saa mun mielikuvituksen juoksemaan, voisin kuvitella keijuja ja valkosia hevosia tuonne puiden väliin puikkelehtimaan, värit on kauniit.. 5 pinnaa ehdottomasti!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.95 (59 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty