Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Luku

öljy, 81x90cm, 2012
-Emmi Mustonen

Annetut kommentit

Mukava tunnelma ja hienot värit. Tuollainen pehmeä maalaustyyli on hieno, mutta se vaikuttaisi hallitummalta, jos jokin yksityiskohta olisi "terävä" tai muuten täsmällisesti tehty. Tarkoitan sellaista yksiyiskohtaa/rajaa joka korostaa lähellä ja kaukana olevan eroa tai jotain vastaavaa kontrastia. Toinen mieleen tuleva seikka on, että istuva nainen ja lammen suuret lumpeet syövät huomiota toisiltaan (siis omasta mielestäni, toisinkin asian voi varmaan nähdä.) Jos peitän sormillani altaan lumpeet, jäljelle jäävä kuva on jotenkin helpompi hahmottaa. Hieno työ näistä varauksista huolimatta. 4 p.
Ei tässä syö mikään mitään, itsellänikin jäi pala kurkkuun kun kuva aukesi näytölle...
Hirveen hiano ja jälleen 5 pistettä.
Emmi ja Edelfelt - ikäerosta johtuen totta kai kuljetaan mestarin poluilla. Minulla nurkassa edelleen, talvesta välittämättä, elää parimetrinen lyyraviikuna. Sopivan kajon sattuessa tunnetta tuottava, mutta ei yllä, vaikka aito onkin, kuvan oikean laidan henkevyyteen. Ehkä parasta silti on punatiilien hehku syntisten kenkien alla.
Runokirjaksi paksunpuoleinen, mutta onhan niitäkin, mutta ei nuorikoille.
Ei millään pysty itse venymään nelosnappiin. Kehuin jo harhakuvassa ja kehun täälläkin. Koko ajan näyttää paranevan. Yleensä ottaen töistäsi. Aavistuksen heleämmistä ihon väreistä ehkä pitäisin vielä enemmän, mutta olen sitä mieltä, että jos ei itsellä taidot riitä moiseen, ei siitä liikaa kannata kitistä. Täydet. Olet yksi ehdottomista suosikeistani täällä. Arvostan taitoa. Arvostan henkeä. Toinen ei riitä. Tässä on molempia. Ainakin minulle.
Hahmo on tyylikäs. Ympäristö on vähän amatöörimäinen. En tiedä ootko tehnyt hahmon valokuvaa apuna käyttäen ja ympäristön keksinyt, mutta eivät ole tasapainossa keskenään. Toi lehtien vihreä on aika luonnoton ja muovinen.
Aukean mittakaavassa tämä on ihan loistava.
Päätit ottaa kaikki haasteelliset materiaalit mukaan tähän työhön ja hienosti onnistuit. 5p
...tuo ei aivan stemmaa silmälleni hiusten, kaulan ja asun kauluksen yhdistyminen. Ihossa, varsinkin kaulassa tuntuu kuin väriä ei olisi työstetty loppuun, huomioonottaen tyylisi, jättää likaisen tunteen ihoon. Kädet, varsinkin oikea, verrattuna oikeaan hiaan, vaikuttavat liian laihoilta, samoin jalat, lehdistä ja laaatoista plussaa, annoin kolomosen noista johtuen omalle silmälleni ja kuinka minä ajattelen, eikä suinkaan meinaa, että olisi väärin...
Hieno työ, hieno tunnelma! 5 p
Mitä mahtaa tyttö lukea, kun on noin surumielinen ilme. Mielettömän hieno maalaus!
Tulihan taas se odotettu! Kaunis, luonnollinen, mittasuhteet prikulleen oikein. Minunkin näytölläni toi "lehtivihreä" vaikuttaa ehken tummalta mutta luulenpa että livenä se näyttää luonnollisemmalta. Tytön anatomiassa ei ole mitään häikkää ja hienosti olet käyttänyt ihossa vastavärejä! Arvostan jälleen ihan täysin pistein ja vielä plussaa päälle! Olet myös minun suosikkini täällä Aukealla!
tasapainoiset värit. tekstuuri on kaunista ja kiehtovaa, samoin tunnelma.
-hiukset menee takakauluksesta läpi. nyt on etualalta taka-alalle paljon yksityiskohtia silmä säntäilee ympäriinsä, ehkä etualalla olevat tiilet ja lehdet sekä reunoilla sijaitsevat kasvit ois voinu olla suuntaa-antavasti tehty viimeistellyn jäljen sijasta. tai varsinkin vasemmalla oleva ruskea kasvi häiriköi näkökenttääni :)
anatomia on loistavaa ja kadehdittavaa ja ihon sävyt kauniita.
Kiitos paljon kaikille kommenteista ja parannusvinkeistä :-)
Hieno tunnelma. Kaiken muun hyvän lisäksi, way to go girl!!

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.2 (35 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty