Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Friend or Foe

Tussit, akvrellit ja värikynät. A3.
-Hannu Timonen

Annetut kommentit

Voi herra ie kun on suloinen. :) Kaunista piirrosjälkeä, ja eihän tuollaisille karvapalloille voi sanoa ei.
Pidän tästä todella paljon, ja hyvä kun on jätetty väritys vain lyhdyn tienoille. Toimii hyvin tällaisena puolittaisena mustavalkotyönä.
Loistava kuva jossa tussiviiva lentää. Teknisesti ei ole muuta sanottavaa kuin - harmillista että tuo lyhdyn loiston väriskaala on kylmä ja rastafarimainen joka ei päästä tavoiteltua tunnelmaa valloilleen. Tässä olisi toiminut huomattavasti paremmin perinteinen vastaväriasetelma: kylmää sinistä olisi kohdannut lämpöiset oranssiin ja keltaiseen taittuvat sävyt. Vastavärikontrasti olisi tuonut kuvaan huomattavasti ehyemmän tunnelman ja lisää syvyyttä kuvaan. Muuten kuvasta tulee mieleen että kuvan ympärillä voisi olla jo valmiina rakennettuna kirja / tarina, joka soveltuu ikäluokasta vauvasta vaariin ja sisältää opetuksen lisäksi myös syvällisempää filosofista pohdintaa. Tee tarina (tai jos et itse osaa niin hae tarinantekijä) ja väsää kuvat ja nivo valmiiksi paketiksi. Varmasti luen.
Hyvä huomio tuo rastafarimaisuus. Nauroin itse samaa, kun pistin tämän tänne. Ei tullut käsiteltyä noita sävyjä siirron jälkeen. Luonnossa tämä ei ole aivan yhtä rastafarimainen. Samaa mieltä olen toisaalta siitä, tämä olisi voinut olla väriskaalaltaan vielä pelkistetympi. Maalasin tätä eilen taskulampun valossa, mikä ei ollut parhaita ideoitani. Tussijälkeen ja ideaan olen kuitenkin varsin tyytyväinen.
Hienoa ja taitavaa jälkeä. Häiritsee vähän tuo koiran katse, tuijottelee puuta vaikka eessä o mitä ihmeellisin siili kaikissa väreissään. Muutoin perspektiivi, tekstuuri, kaikki o upeesti tehty!
Onpa hellyttävä kuva!
Söpöyttä ja hitusen outoutta :)
Taitavasti tehty. Joskus uni voi olla näinkin todellinen :)
Loistava! Piti tän takia kirjautua sisään. Hetkeksi muhun ujahti se pikkupoika, joka jäi usein tuijottamaan satukirjan kuvituksia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.12 (26 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty