Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aurinko laskee länteen

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Muotokuva laskevan auringon valossa
Kuvaaja:Juha Saransalmi

-Valokuvauksen kuukausiteema

Annetut kommentit

Todella kaunis otos ja ihanat murretut värit.
Käsittämätöntä, mitä valokuvauksen keinoin saa vangittua. Itse Albert aikoinaan olisi ollut kateellinen. Ja siluetti samaan hintaan. Teeman ylivoimaisesti paras osallistuja. Kohiseehan se, mutta kohiskoot.
Ilmeneekö kohina jossakin häiritsevästi?
Persoonallinen lähestyminen aiheeseen, hyvä. Valo maalailee pojan kauniisti ja varjo säestää upeasti taustaa. Paras!
Ylivoimaisesti hienoin kuva. Ei voi muuta kuin ihailla kuvaajaa jonka taiteellinen silmä luo tällaisiä näkymiä muiden katseltavaksi. Minä kumarran syvään.
Ihana.
Minun on aivan pakko napista tuosta karvatupsukasta, joka kasvaa kohteen nenästä. Eikö sitä nyt olisi voinut kuvaustilanteessa siirtää, tai jälkikäteen poistaa? Nyt se mielestäni häiritsee muuten niin herkkää kuvaa.
Kuvaaja on samaa mieltä tupsusta, mutta tällä kertaa halusin otoksen täysin manipuloimattomana. Joka tapauksessa olisi parempi ilman nenän takaa näkyviä hiuksia. Onneksi ne voi poistaa Photoshopin "leikkurilla". - Kuvaaja.

PS. Kiitoksia palautteesta!
Kaikki sanomisen arvoinen on jo sanottu. Kuvaaja on selvästi tiennyt mitä tekee.
Todella maalauksellista ja kaunista. Tulee mieleen suomalaisten mestarimaalaajien taulut. Ehdottomasti näyttelyn parhaimmistoa, tähän pysähdyin. Kiitos!
Kaunis kuva, samaa mieltä edellisen kanssa että ehdottomasti näyttelyn parhaimmistoa.
Kun kuvaaja tuntee hyvin kuvattavan ja omaperäisiä ideoita löytyy, hyviä otoksiahan silloin on odotettavissa kuten aiemminkin on nähty. Tästä kiinnostaisi tietää, otitko kuvan kuukausiteemaa silmälläpitäen vai kuvasitko sen jo aiemmin?

Mainio idea joka tapauksessa, eikä toteutuksessakaan paljoakaan huomautettavaa ole (hiukset kylläkin ovat muuttuneet jotenkin kummallisen näköisiksi ilmeisesti jälkikäsittelyssä, enkä juurikaan tykkää noista umpimustista läiskistä varjoalueilla).
Antti, kiitos kysymästä ja palautteesta! Tämä kuva on otettu jo reilu vuosi sitten. Kiitoksia vielä muillekin kommentoijille! - Kuvaaja
Karvatupsukka poislukien ehdottomasti näyttelyn paras kuva - ja mä en sentään keskimäärin ihmiskuvista koskaan tykkää.
Onkos poika Jaakko?
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.49 (59 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty