Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Iiris

Kuvassa on heijastus kuvaajasta kohteen silmän kautta.
Säädetty vain valotusta ja väritasapainoja.
-Elmeri Waljus

Annetut kommentit

wau.upea!5p
mutta vähän on tullut otettua jo ennen kuvaamistakin: otos tärähtänyt.
Tää on hieno :)
Vain se että silmän alle on tatuoitu @Elmeri Waljus vähän häiritsee, onneksi se ei ole paksulla mustalla tekstillä tehty.....
Asko: Otin kuvan epähuomiossa liian suurella aukolla (f/5), jolloin syväterävyysalue jäi valitettavan pieneksi ja täten ripset antavat kuvan, että otos olisi tärähtänyt. Olisi pitänyt käyttää f/16 tai f/22.

Päivi-Marita: Pyrin pitämään "vesileiman" mahdollisimman häiritsemättömänä, mutta haluan, että se kuitenkin on kuvissani :)
Silmä näkee mitä käsi tekee, upea!
Ideana hyvä, mutta toteutus ontuu. En tiedä varmaksi, onko tämä jokin HDR-säätö mutta joka tapauksessa säätimet ovat melko kaakossa ja lopputulos liian imelä ja käsitellyn näköinen omaan makuun.
Nyt tästä ei valitettavasti tule mitään kovin positiivisia kommentteja. Aihe on aika nähty(googlaa kuvahaku "eye reflection photographer" :) ) ja näissä kuluneissa aiheissa olisi hyvä jos olisi ns. jotain omaa, eikä reproamista, varsinkin kun toteutuskin on todella helppo.
Ville-veikko: En ollut aikaisemmin nähnyt tälläistä valokuvaa ja kuvan ottaminen oli hetken mielijohde. Nyt vasta ensi kertaa googlasin aiheesta ja onhan näköjään samanlaisia kuvia ottanut hyvin monet muutkin. Harmi, että kuvassa ei ollutkaan mitään sen suurempaa omaa ideaa.
Kaikella kunnioituksella ,ihan hirvee.Nyt voit heittää mulle ykkösen:) Annoin silti 3 p vaivasta.
Jari: Ei se mitään :) Saa kuvista olla sitä mieltä kun on. En tosin ymmärrä mitä tarkoitat ykkösen heittämisellä (jos tarkoitat jotain kuvan arvostelua, niin se, että joku henkilö ei pidä toisen kuvasta ei ole mikään syy arvostella huonosti toisen kuvaa.)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.12 (52 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty