Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Maaliskuinen joentörmä!

Öljyvärityö, ilman pensseliä.
60x80 sm
Aavistuksen verran sinisempi luonnossa.
-Ritva Aalto-Pötrönen

Annetut kommentit

Hienoa, että olet taas maisemissa. Luin aluksi, että maskuliininen joentörmä, ja ihmetteli että mik töyräs sieltä paljastuu. Hieno tuo sinun taitosi tehdä abstraktia jälkeä, joka samalla näyttää esittävän jotain, vaikkei oikein tiedä, mitä. 5p.
Jokainen näkee kuvan eritavalla mutta tuo tumma kohta on se joki josta vain pieni osa näkyy kun on jään ja lumen peitossa. Kuva on kerrankin tehty noin kuvan mukaan . Yleensä teen "sinnepäin"
...tosi hyvä, ei voi kuin ihailla, olen aivan yllättynyt. Tähänmennessä mielestäni paras. Asuin purjeveneessäni viime vuonna Ruotsissa marraskuun puoliväliin asti kanaalinvarressa, ja se oli silloin jo justiinsa noin. Pikkuisen se karmosiini siinä oikealla puolivälissä tuntuu kuin ei olisi aivan väritasapainossa, muuten ainakin minun näyttöpäälleni ja silmälleni sävyt olisivat kohdallaan. Vitonen pakko antaa...
Kiitos Juhani. Kyllä työ on vain himpun sinisempi ja työssä on todellakin tuollainen liilahtava kohta.

...(mietteliäästi)... en tarkoita etteikö se olisi hyvä silläkin sävyllä, ilman sitä se olisi justiinsa se näkymä minulle viimevuotisesta asumismuodostani, ja mikä minua odottaa kun parin kolmen viikon päästä lähden purjehtimaan täältä Espanjasta sinne pohjoiseen:) :)...
5p. tuohon laitoin, vaikka en oikeastaan tajua kuvasta mitään, mutta hiano se on kuitenkin! Millä tuo oikein on tehty, kun lukee "ilman pensseliä"?
Kiitän ylläpitoa. Ilman pensseliä tarkoittaa että käytän lastaa, vaahtomuovia ja sormenpäitä sekä kangasta tekiessäni töitä. Joskus käytän pensseliäkin mutta pääsääntöisesti en.

Erittäin mielenkiintoinen ja onnistunut työ - itse asiassa pidän kovasti siitä, kun "perinteisestä" maisemakuvasta luodaan ihan omanlainen näkemys. Kuten tässä, pidän valtavasti käsittelyn vapaudesta ja tekstuurista.
Hienoa sävyvaihtelua, onnistunut sommittelu. Itse asiassa näyttää rakenteeltaan kuin se olisi otettu jostakin jään/lumenpinnan halkeamasta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.07 (28 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty