Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Valinnan vaikeus

Öljyvärityö leveys 60sm ja korkeus 48sm


-Ritva Aalto-Pötrönen

Annetut kommentit

Työ on luonnossa himpun verran tummempi. Taas jos haluat tolkun pakene taaksepäin vaikka metri :)
Värit ja sommittelu ovat taas hienosti toteutettuja, mutta tuo perhoshahmo ei mielestäni toimi. Taulu olisi hieno ilman sitäkin, tai sitten niin, että se olisi paljon viitteellisemmin piirretty, siten että sen voisi aika vapaasti tulkita abstraktiksi tai esittäväksi elementiksi. Sen vuoksi nyt vain kolmonen, vaikka olen tainnut antaa sen arvosanan paljon kehnommillekin töille.
Katselin tuota työtä ja mieleeni tuli sana/ajatus "tila". Hieno ajatuksia herättävä maalaus. Nimi ja selostus ohjaavat ehkä liikaa jollekkin toiselle valmiille tulkinnalle, itse en työssä tulta sen varsinaisessa merkityksessä tullut nähneeksi. Hieno työ, josta - verran vähentää ohjaava selostus ;) eli 5- Aivan parasta mitä olen taiteilijan valikoimasta päässyt näkemään.
Tyrvään teurastamon takahuoneen salarakas lemu naiivin perhosen löyhyttelemänä raskastaa ilman jopa ruudun välityksellä, eli onnistuttu, vaikka ei ehkä tekijän toivomalla tavalla. Jos työn näkisi luonnossa, voisi nyt esiin nouseva eläinaktivismi muuttua selitetyn luonnon/psyykkeen tulkinnaksi. Hienona pidän kumminpäin tahansa, ja tulkinnan teurastus on aina suotavaa.
Otin selityksen pois mutta kiitän mielenkiintoisesta tulkinnasta .

...olen päässyt sisälle Ritvan töihin paremmin ja paremmin kun olen oppinut katsomaan noin metrin päästä.
Jällleen kerran hieno työ. Vaikuttava syvyystunnelma,ja värit toimivat, suosikkini edelleen Maaliskuinen joentörmä. (tällä hetkellä Torshällan kanalissa ankkurissa). Ihaillut tätä raikkaassa järviilmassa aamukahveja juodessa yhdistettynä työhön laittaa mielikuvituksen liikkeelle, mikä minua odottaa tälläkin purjehdusmatkala, valitsenko oikean väylän, ja pakko päätyä vitoseen...
jännä teos!
Myös valitsematta jättäminen on valinta -S. Kiergekaard
Ihana! Jää miellään katselemaan pitemmäksikin aikaa.
Mielenkiintoinen. Jotenkin herkkä ja raaka samanaikaisesti. Tykkään.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.13 (23 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty