Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Valmis

öljy kankaalle, 100x73cm, 2013
-Emmi Mustonen

Annetut kommentit

Onko mallilla jotkut ipodit korvilla?
Ei jesus sentää olisit jättänyt ne pois ja ruoskinut tuon valkean selän.
Olenkin todella jo ihmetellyt mihin Emmi yht'äkkiä katosi. Teit paluusi yhtä vakuuttavana ja jollei jopa vakuuttavampana kuin ennen. ;) Tykkään tämän työn kaikista osa-alueista! 5p
Loikka eteenpäin ennestäänkin jo hyvältä tasoltasi. Yhdyn selkääntaputtelijoihin. Tumma tausta nostaa hahmon upeasti esiin.
Nautittavan onnistuneet sävyt ihossa. Hurmaavat hiukset. Lapaluufriikkinä kaipailen joitain sen suuntaisia. Draperia ihmetyttää, millä perustelet tuon vasemman puolen möhkön, ja silkistä sametista lakanasetit tehdään - ei matonkuteista. Maskuliinisen divaanin ihmisen napa ehkä parasta - ennen joskus poltettiin savuke, nyt näämmä nautitaan yksi piäsi. Hieno on.
Huippua :)
Markulta hyviä huomioita, aika monta kertaa olen käynyt ihastelemassa ja selkä ehkä kaipaisi aavistuksen anatomista muotoa yläosaan, mutta edelleenkin allekirjoitan täysin sen vitosen jonka jouduin nöyrästi tälle työlle antamaan. Kasvot ovat edelleenkin monen katsomisen jälkeen upeat.
Kyllä vaan hyvältä näyttää, nuo kuulokkeet ovat se piste i:n päällä.
Musta tausta on vähän ahdistava. Muuten yhdyn kehuihin.
huikee! fotorealistinen ja upea! respect!
Kiitos kaikille kommenteista ja palautteesta!

Olavi, on ipodit! Kuulokkeet on korvilla modernina elementtinä muuten tosi klassisessa asetelmassa. Mä jätän sulle noi ruoskimishommat :-)

Oiva, kiitos! Täällä ollaan taas, yritän olla aktiivisempi vastaisuudessa :-)

Markku, kiitos lakanasettineuvoista. Täytyykin hankkia samettia ja ehtaa silkkiä. Varmasti saisi sillä enemmän materiaalintuntua mukaan teokseen. Möhkö juontaa juurensa ajatuksesta, etten halua tehdä teoksesta liian rakasta silmille liian yksityiskohtaisella jäljellä. Ehkä sitä perustelee myös tekijältä kesken loppunut stamina! Ymmärrän kyllä, että möhkö saattaa kirpaista silmää. Palaan sen pariin vielä :-) Maalauksen malli on uimari, joten selkä on yllättävän maskuliinen. Tarkistan kuitenkin, onko silmä vain ohittanut lapaluiden anatomian teosta tehdessä.

Olli, kiitos! Katsotaan vielä noita lapaluita :-)

Ville, kiitos, hienoa että kuulokkeet mielyttävät jotakuta.

Paul, kiitos. Mustassa on toki aina riskinsä. Ite jotenkin vaan tykkään käyttää sitä.

Jenna, kiitos paljon!
Oon sun fani! Tunnetaanko me jostain?
...no nyt tykkään alatoman ihon värisävyistä, josta olen aikaisemmin antanut palautetta, ei näytä likaiselta. Kyllähän "läikytelläkkin" pitää, ja monesti se kuuluukin nykypäivänä asiaan sekä tyylisuuntaan, mutta tietyissä kohdissa mielestäni asia pitää suorittaa hillitymmin ja toisissa rajummin,,,
Tuomas, täältä hölmö!
Se oli vitsi =D
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.27 (33 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty