Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Aamu

Öljyt.
-Aino Auranen

Annetut kommentit

Uudet-öljyvärit-tuntuvat-tummuvan-ja-harmaantuvan-kuivuessaan...
Kaikki-viimeaikaiset-työt-ovat-alkaneet-näyttää-muutaman-päivän-päästä-tunkkaisilta,-en-tiedä-sitten-työstänkö-pintoja-jotenkin-liikaa-vai-käyttäytyvätkö-värit-todellakin-arvaamattomasti.
Tässä-vertailun-vuoksi-työ-keskeneräisenä,-mielestäni-värimaailmaltaan-miellyttävämpänä:

http://oi39.tinypic.com/ip9tsy.jpg

(pahoittelen-kirjoitustapaa,-välilyönti-jumissa)
Mielestäni jälleen niin ihanan herkkä (eikä minun koneella ainakaan näytä nuo värit huonoilta).
Taitavaa jälkeä taas, ja pidän myös tuosta väriskaalasta. 5 p.
No ei tätä turhaan ole kehuttu! Todella aidon näköinen ja jotain tunnelmaa minullekin tästä välittyy. Minusta näyttää, että maalauksen tyttö ei katso pitelemäänsä kuppiin, vaan sen viereen jonnekin alaviistoon, kenties lattialla nököttävään kissaan tai koiraan? (: Tai sitten hän on vain ajatuksissaan mielensä aamu-usvassa. En tiedä miksi minusta näyttää, että niska on jotenkin jäykän näköinen. Ehkä minulla on näössä vikaa... Tosi upea työ joka tapauksessa, itse en saisi ikimaailmassa tuollaista aikaan! (En itse ole kuvataiteilija vaan ennemmin vaikka kirjoitan tai musisoin. Monenlainen taide kyllä kiinnostaa.)
Onhan tuossa aika roima ero, kun vertaa tuohon linkkiisi, mutta tämä kyllä toimii paremmin tunnelman kannalta. Herkkää on.
Kyllä sinä olet herkkyyden kuvaamisessa hyvä. Näissä katse alaspäin suuntautuvissa töissä on taikaa. Niskassa on ehkä jotain vähän "väärin" ja aavistuksen käsivarsiin ja kasvoihin kaipaisin yksityiskohtaisuutta. Mutta tietyn tyyppisen tunnelman luomisessa olet kyllä todella hyvä.
Täytyy kyllä sanoa etten ole kamalasti lämmennyt aikaisemmin sun värimaailmalle töissäsi. Mutta tässä on jotain lumoavan utuista.. ja mielestäni tuosta tukasta johtuen enemmän kontrastia kuin aiemmissa töissäsi. Pidän tästä ja tämän tunnelmasta paljon.

Tulee jotenkin Schjerfbeck mieleen :)
Samat sanat, mitä tulee Minna-Maaritin Rinnastukseen. Aino on tällä sivustolla kyllä (nimen omaan kuvataiteen saralla) arvossa pitämiäni tekijöitä, ja ansiot sen kuin lisääntyvät.
Minkä merkkisillä öljyväreillä maalaat? Tietyt värit haalistuvat nopeammin kuin toiset, mutta ei niiden noin nopeasti pitäisi.
Suosittelen välttämään keskeissommittelua. Myös hahmon katseen suunnassa olisi syytä olla jotain katsottavaa, nythän siellä on vain ruskea alue.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.12 (26 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty