Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Auringonlaskun aikaan

3-vuotiskuva
(muunneltu = sävytys)
-Pia Rautio

Annetut kommentit

oikein hyvä, kauniit värit ja hyvä valo, herkkä. upea tausta. hyvin tulee silmät esiin. 4p
Kauniit sävyt, hallittu tausta ja terävyys. Kaunis kuva! Hieman ehkä tuo oikean alakulman horsma häiritsee, mutta makuasia.
Ihana metsän keijukainen, hieno kuva!
ihana :)

Kaunis henkilökuva.
Todella kaunis. En koskaan, koskaan, pidä lapsikuvista - en todellakaan ole lapsi-ihminen, mutta tästä ei kyllä oikein voi olla pitämättä. kauniit sävyt, kauniit silmät katseenvangitsijana, kaunis valo, 4p.
Hyvä nyrkkisääntö tarkentamisen osalta on tarkentaa (lähimpään) silmään. Silmiin me kuitenkin katsomme ja silmät on sielun pieli. Tässä kuvassa tarkennus on osunut just nappiin ja mitkä suuret sisniset silmät! Hienoa työtä!
Mut eikö nuo silmät ole jo esillä normaalia enemmänkin? Kellä ne nyt noin voimallisesti oikeesti näkyy. Ei niin, etten itekki olis tästä jo ainaki nelosta antanu, mut tulipa mieleen...
Kerrankin hieno, lähes täydellin kuva muutenkin, lapsikuva aukeassa! Viisi pistettä
Homma hallussa 5p.
Komppaan Tuijaa, lasittuneet nukkesilmät ovat alkaneet pompahdella minukin silmille häiritsevästi yhdessä jos toisessakin kuvassa. Tässähän kyllä koko malli sopii nukeksi, joten toimii silti.
Upea!!!
Tämä tyttö se jaksaa aina hätkähdyttää upeilla silmillään ja kuvaaja osaa vangita tyttären kasvot kameralla aina yhtä mieleenpainuvasti.
Myönnän että silmät näyttävät nuken silmiltä, mutta se tässä hienoa onkin että jokin kuva vielä jaksaa hätkähdyttää meikäläistä :)
Tyttönen voisi olla kuin elävä nukke tulevaisuudesta...
Mikä objektiivi tässä??
Canon 70-200 2.8L IS II USM
Kirkkaat silmät on hänellä.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.22 (63 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty