Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kun metsä valossa kylpi

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
27.8.2013, klo 06:37.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Olet sä kyllä jäätävä. Kiitos.
Kyllä, jäätävän hieno kuva monikerroksisuudessaan.
Ei kun se on toi valo suhteessa usvanmäärään ja paikkaan. Eihän tossa tarvinut kuin vähän zoomailla ja laukaista kamera. ;)
Upea!5p
Kyllä se Petri niin on, että maailma tursuaa jatkuvasti kuvattavaa, mutta kovin harva osaa pysäyttää sen niin, että katsojakin pysähtyy. Sulla tuo on lapasessa.
No en tiiä, tuntuu että se on ennemminkin sitä että valtaosa väestöstä ei vaan jaksa tai edes halua katsoa. Oli oikeasti aika leukoja loksauttava hetki viimeviikolla kun olin usvan ja valon perässä Jokioisilla... Siellä oli yhdessä kohdassa usvaa halkovia valonsäteitä, sellaista erinomaisen kaunista etenkin näinä harmaina aikoina. Sen viiden minuutin aikana joiksi sitä valoa riitti ja mitä siinä olin siitä käveli kaksi ilmiselvästi vain kävelyllä ollutta ohi. Kumpikaan ei edes vilkaissut vasemmalle, mikä tuntui niin äärettömän ihmeelliseltä etten meinannut todeksi uskoa eikä se voinut olla sitä etteivätkö ne olisi nähneet - sitä ei voinut olla edes ohikävellen näkemättä. Ei kai se vaan kiinnostanut.
Tämä valokylpy on kyllä ihan omaa luokkaansa ja kuva satumaisen upea!
Elokuusa oli vielt yöt niin poutaat.
Vanhat varjot ne aamun kirkkauessa soutaat.

Sammal kasvaa airoissa miehissä ja ankkureissa.
Met ootamma täällä et aika tulis yhdensuunnan vankkureissa.

5p


Älä nyt Petr angstaa siellä ei se ole sun synti jos ihmiset ei löydä sua
saati ymmärrä sun kauneudenpalvontaa?

Ei se ole sun mantra eikä tie.
Ei kaikilla kuvaajilla ole Tao saati Zen.

Jos oot hyvä niin piä se itselläsi.
Älä kumarra mutta polvistu ja suutele tai ota vaikka kuva :=)
On hienot auringon säteet, mistä kuvat on oikein otettu - korkean puun latvasta, kalliolta vai helikopterista ?
Sorry - Huomasinkin että nää on otettu näkötornista kun luin paremmin :)
Heinille kiitos ja kumarrus kaupan päälle.

Olaville kumarrus ja kiitos päälle kaupan. Eikä tuossa mistään angstailusta ollut kyse, lähinnä siitä kuinka hourulta tuntuu että ihmiset voi kävellä välinpitämättöminä äärettömän kauniista valosta ohi - jumalauta marraskuussa kun vielä aina valitetaan kuinka helevetin hämärää ja synkkää kaikki on. Tai ehkä se sitten vaan onkin juuri siinä, että kun ajatellaan sen olevan noin niin ei edes haluta nähdä. Vaikka eipä se meikäläiseltä mitään pois ole, ennemminkin päinvastoin; muutenhan tuolla Torronsuon näkötornillakin olisi ollut helvetinmoinen ryysis... :)

Ja Päiville todettakoon että tosiaan Torronsuon näkötornistahan nämä. Vinkkinä todettakoon paikan olevan osapuilleen yhtä helposti saavutettavissa kuin Aulangon näköalatasanteen - Torrolla auto parkkiin parkkipaikalle, mitä lie parin sadan metrin kävely kävelytietyyppistä ratkaisua pitkin ja portaat ylös näkötorniin. Eli ainut vaivanpaikka on ne eittämättä jyrkät portaat. Tosin eihän se tuolta aina näytä, mutta jos keli on tyyni, pilvetön ja sopivan viileä niin mahdollisuudet on ihan kelvot. Noin niin kuin vinkkinä vaan. :)
Tämän kun saisin seinänkokoiselle kanvaasille, kyllä kelpais valossa kylpeä!
Oi kiitos! ^^
Tämä on kyllä todellinen helmi. Säteet on taas kerran kuin toisesta maailmasta. Kuten Katriina totesi niin isona seinälle niin johan olisi sellainen seinä ettei paremmasta väliä.
Kumarrus ja kiitos.
Kiitos :)
Olkaapa hyvät. :)
Loistava kuva! Voisiko sanoa, että terapeuttinen efekti - väri, valoisuus, kuulaus ja perspektiivi. Onneksi olkoon, että olet ollut paikalla kokemassa tuon! Nuo näyt on niin nopeasti ohikiitäviä, että pitää olla kyllä aikamoinen mestari saadakseen näkymän kamerallekin tallennettua.
Itseasiassa näiden kanssa sai touhuta suhteellisen rauhassa, aurinko nousee noin loppukesästä sen verran hissuksiin että se oli kohtalaisen pitkäkestoinen näytelmä, vaikka tietysti usvakin elää jatkuvasti, että siinä mielessä sen "parhaan" näkymän valinta on aina yhtä hankalaa. :)
Minun kokemuksen mukaan valon liikkeet ovat TOSInopeat! Valonäytelmä ei ole pitkäkestoinen.
Noissa suo-olosuhteissa se vähän riippuu... Joskus se on vaan hetki, toisinaan useampikin hetki. Tietysti tilanne elää jatkuvasti, mutta että joskus sitä voi riittää... että tuona aamunakin se oli varmaan joku likemmäs puolen tunnin valoshow, tosin ei se jatkuvasti ihan tätä luokkaa ollut mutta valoshowta kuiten. :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.17 (35 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty