Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kalalokki

--->
-Ari Kuusela

Annetut kommentit

Oho. Nyt puhutaan jo ajoituksesta. Tarkennus, terävyyden riittävyys ja sommittelu kohdillaan, vaikka aikaa tuohon oli se 1/1600 sekunti. Huh. 5p.
Ei tällaisessa tilanteessa paljon ISO-arvoja muutella tai bokehia mietitä. Suorituksena tietysti napakymppi. Myös kuvan rajaus ja sävymaailma ovat juuri paikallaan, rohkenen olettaa, että rajaus on harkittu kuvaa tietokoneella ihasteltaessa.

Kaikkiaan huikea kuva!
Tsiisus, mikä kuva! 5p.
Vuoden luontokuva ehdottomasti.
Jesus sentää että kolahti.
Isku ja tuo peili HUH HUH
10p
Kuva on huikean hyvä! Tosin Aukean ihmelapsi valokuvauksen "Leonardo Da Vinci" on suuressa nerokkuudessaan arvioinut kuvan TOSI HUONOKSI. Minusta tällä areenalla ymmärretään liikaa tätä ihmelasta. Juu juu, jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Mielestäni tällaisen kuvan 1P ei ole mielipide ellei pysty itse esittämään huikeasti parempia kuvia! Ihmelapsi sinut on haastettu! kuvat esiin!!!!!
Tätä jäi katsomaan vau, siis todella upea, tuolla on jo kaikki se sanotu mitä olisin itsekin sanonut 5p upea:)

On heijastusta ja oikeaa ajoitusta. Ja sitten joku kehtaa antaa tällaiselle huikealle yksinkertaisen kauniille otokselle ykkösen. Täältä tulee täydet viis.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.12 (65 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty