Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Epätietoisena

Tässäkö kaikki, mietin istuessani kotonani lämpimässä, vatsa täynnä, elämä edessä. Onnellisena? Ei, vaan pikemminkin hämmentyneenä. Oma osani tässä maailmassa näyttää olevan niin merkityksetön, ettei voi välttyä ajattelemasta sitä mahdollisuutta ettei minua olisikaan. Asia lienee yhdentekevä, myös siinäkin mielessä että maailma todennäköisesti olisi aivan yhtä hyvä tai huono paikka elää myös ilman minua. Jos asiat todellakin ovat tällä tavalla olenko kenties epäonnistunut jossain. Olen aina halunnut tehdä kaiken, olla mukana kaikessa, tehdä kaiken paremmin kuin muut. Ainakin siinä olen epäonnistunut - jos tuo sana tässä tapauksessa tarkoittaa samaa kuin huomata resurssinsa riittämättömyyden.

Asiantilan tiedostaminen avaa kuitenkin eteen uusia, vaikeita päätöksiä vaativia ongelmia. Mitä jättää pois ja mitä säilyttää ja miksi? Kenties koko asian pohtiminen on vain typerä tapa kuluttaa aikaa, ja näin ollen vaikeuttaa edelleen edellä mainittua; monien asioiden toteuttamista parhaalla mahdollisella tavalla. Eikö minulla jumalauta ole parempaa tekemistä kuin miettiä tyhjänpäiväisiä ongelmia? Paljon järkevämpää olisi lähteä vaikkapa ulos kävelylle kirpeään pakkasiltaan ja antaa mielen rentoutua ja levätä, kerrankin. Olen toden totta ansainnut sen.

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Ismo Toivonen

Annetut kommentit

Kukaan ei ole vielä jättänyt kommenttia.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

Ei vielä yhtään pistettä

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty