Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Iltauinnilla


-Aapo Hillman

Annetut kommentit

Hieno
Ehdottaa kai voi, eli jos kolme esiintyvää valotäplää poistaisi, niin uitaisiin toisissa sfääreissä.
Todella kauniit sävyt, onnistunut terävyysalue ja vielä kauniit heijastukset kaupanpäälle. Mikäli ovat muuttamattomat, niinkuin ainakin ymmärsin, saa kyllä 4p. :)
Ikävästi veden raja "leikkaa" vartalon. En tiedä, paranisiko kuva jos kamera olisi nostettu niin että kaveri olisi horisontin alapuolella kokonaan. Emätiedä. Kiitos kuitenkin fiiliksesta.

Hieno on. Todella. Makuasioita seuraavassa: Olisi vielä enemmän mieleeni, jos laituri olisi kasteltu kauttaaltaan (kiiltäväksi) ja paitsi valopilkut myös uimaraput ja vaatekasa (vai onko tuo penkki?) olisivat tiessään. Eli lähtisin viemään tätä pelkistetympään suuntaan (nimi tosin viittaa iltarutiiniin eikä taidepläjäykseen).
Kiitos kaikista kommenteista! Itseäni nuo valopilkut eivät ole häirinneet kuin vasta nyt. Minua oikeastaan jäi harmittamaan Se, että oikealla edessä saaressa ei tällä kertaa ollut mökkiläisiä ja valoa.Se olisi jotenkin tasannut tilannetta.
Laiturilla on kiinteä penkki, jonka päällä on vaatteet. Tikkaat ja penkki ovat sen verran hyvin kiinni, etten tohtinut siirtää/irrottaa. itsekin olisin halunnut ne pois tai ainakin saada tikkaat samaan linjaan penkin kanssa.
Koitin ennen tätä kuvaa ottaa sellaisen kuvan, jossa olisi pelkät märät jalanjäljet lähtenyt pois päin, mutta se ei onnistunut... Toi laiturin kasteleminen vaikuttaa hyvältä ajatukselta.

Minua nuo valopilkut eivät häiritse vähääkään, päinvastoin ne rakentavat kuvaa tästä ympäristöstä ja illan ajankohdasta - ulkona vielä näkee, sisällä ei. Olisi tietysti ollut mukava, että myös oikealla olisi ollut jotain vastaavaa, mutta eipä sitä voi naapurin valoja sytytellä. Tässähän ei haluta kuvata ihmisen koskematonta erämaata - etualalla on ihminen ja laituri, joka kertoo sen, että kysymys on mökkirannasta (tai vastaavasta).

Kaikkiaan hieno kuva ja hieno tunnelma.
Kyllä minä tästä 5 p. annan. Näin amatöörinä en jotenkin yhtään osaa ajatella "laiturin kastelemisen" tai "valopilkkujen poistamisen" merkityksiä. En edes huomannut valopilkkuja aluksi. Paitsi tietenkin nyt, kun te niistä mainitsitte, mutta piti ihan etsiskellä... Hieno kuva, jossa tunnelma kohdallaan.
Mun silmään nuo neljä valopilkkua vähän ottaa, mutten todellakaan väitä että ne tästä huonon tekisivät; hillittömän komea kuva.
Veden pinnan heijastukset tekevät tästä kuvan. Kaunis sävymaailma on karkkia silmille. Kuvan rajaus on onnistunut.
Kaunis ja rauhallinen kuva. En ole ihan varma häiritseekö minua tuo horisontti, joka katkaisee kaulan. Laiturissa heijastukset tosi tehokkaat. Hyvä.
Asennetta tässä.
Suomalainen voi näin tehdä mutta Norjalainen ei.

5p
Hieno, hieno ja vielä kerran loistava! 5p.
Viimeistellyn tuotoksen osalta onkin jo kaikki edellä sanottu. Loistava ihmisen ja luonnon kohtaaminen, missä mittasuhteet tuntuisivat olevan kohdallaan.
Hieno kuva. Vähän tuo etuala pistää silmään, olisko vähän blurrattu? Toisessa kommentissa kehuttiin terävyysaluetta, joku siinä mua vaivaa. Koko laituri ja uimari terävät mutta vesi etualalla ei. Tietenkin pitkä suljinaika pehmentää veden mutta aallot ja heijastukset kuitenkin kovin teräviä kauempana ja voiko paikallaan seisova ihminen olla noin terävästi piirtyvä tällä suljinajalla? jokatapauksessa hyvä kuva, kiinnostaa vaan aina tietää onko miten käsitelty.
- Ei ole blurrattu
- ihminen on piirtynyt teräväksi, koska on paikallaan
- väreen muuten peilityynessä vedessä saa aikaan koira.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.96 (51 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty