Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Kong

Tähän asti haastavin kuva jonka olen tehnyt. Noin 2viikkoa aikaa 3-4h päivä lähinnä karvoihin meni aika. Wacom+PS6 ja malli.
-Petri Rahkola

Annetut kommentit

Huipputaitavaa!
Teknisest kyllä todella hieno suoritus. Onko jo liiankin valokuvamainen, lienee makuasia ja mielipidekysymys. Silti... Annan täydet.
Todella hieno ja ilmeikäs. Tietysti voi kysyä, että miksi pitäisi piirtää valokuvan tarkkaa jälkeä, kun sen voi hoitaa valokuvaamallakin, mutta oletan että tässä on sellaista, mitä kameralla ei saisi aikaan. 5 p.
Nostan kyllä hattua sille, joka käy vastaavan kuvan pokkaamassa kamerallaan - ja muutoinkin fantasia-aiheiden fotorealismista keskustelemisessa on jotain perin ristiriitaista. Ei noita karvoja voi katsoa kuin ihastellen ja arvostan myös pieniä maalauksellisia roiskeita ja pelkistyksiä siellä täällä.
Todella hieno!
Markuksen kommenttiin: Itse oletin ainakin että tässä on käytetty referenssikuvaa, jonka joku on käynyt kamerallaan pokkaamalla, tai jonka joku on elokuvaan mallintanut kolmedeellä taitavasti... En pidä tätä myöskään fantasia-aiheena. Mitä tulee fotorealismiin, siitä saa pitää tai olla pitämättä. Henkilökohtaisesti pidän enemmän jäljestä, joka ei tavoittele täysin valokuvamaisuutta pikkutarkkuudessaan. Arvostan joka tapauksessa taitoa, ja sitähän tämä työ kyllä osoittaa kukkuramitoin. Työn jälki hivelee kyllä silmiäni, vaikka fotorealismi ei ole suosikkityylini (ei tosin inhokkikaan).
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.32 (22 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty