Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Siiri, Sara ja Onni

2B lyijykynä, valkoinen puuväri ja valkoinen geelikynä. Värillinen paperi. Kolme erillistä A4 paperille tehtyä kuvaa on yhdistetty samalle arkille. Piirsin nämä tämän vuoden joulukorttia varten. Linkki joulukorttiin:
http://oosterbe.deviantart.com/art/Xmascard2013-414647428
-Olli Österberg

Annetut kommentit

Muuten ihan hyvä, mutta itse olisin laittanut väriä noiden viivojen siasta "kroppaan". Saan hieman keskeneräisen vaikutelman. Neliä pointtia, muutoin vitonen.
Täysin eri mieltä. Loistava ratkaisu jättää nuo kropat vain viivoiksi. Hyvä työ.
Juurikin oikea ratkaisu jättää vartalot viitteellisiksi. Kaikki olennainen on jo kuvassa ja kaikki muu on turhaa.
Realistista jälkeä, hyvä.
Juhanin mainintaan väristä on pakko yhtyä. Olkoon se sitten sianpunaista, kuusenvihreää tai tiukujen kultaa. Joulu on tunnelmaa, mikä nyt alistuu syyttä suotta taiteelle. Taidokkaan düreriläinen ote itsessään tietysti nautituttaa, mutta jos minä kortin saisin, niin ottaisin liidun käteeni ja värittäisin itse.
Kortti on sinipunavalkoinen, nämä olivat korttia varten tehdyt muotokuvaoriginaalit, ei itse kortti. Kortti löytyy seuraavasta osoitteesta: http://oosterbe.deviantart.com/art/Xmascard2013-414647428

Kiitoksia jo tulleista kommenteista! Kroppaan en viitsinyt panostaa, kun ajatus oli laittaa nämä ympyröiden sisään.
Äkkinäisyyttäni en ymmärtänyt linkittää, sorry. Eli kaipaamani väriä on mukana, vaikkakin kylmähköjä. Tiu'ut ovat alakuloisia, kuin myös hiippaihmiset. Edelleen ensimmäisenä aukeaa taiteen tie, tunnelman tuominen on toissijaista. Ilmeinen tarkoitus, eli turhaan urputan.
Joopa, jos tuo linkkikuva olisi ollut esillä, ehdoton vitonen olis paukahtanu.
Huippupiirtäjä!
Aina näitä sinun piirroksia täällä mielellään katselee. Tuo valkoinen väri näissä tehostaa mukavasti valon vaikutelmaa. Olet yksi niistä ehdottomista suosikeistani Aukeassa! Huippuammattilainen.

Kiitos kaikille palautteesta. Markulle erityiskiitos rakentavasta palautteesta, voi olla, että toiveikkaammat ilmeet olisivat saattaneet toimia paremmin tunnelman luomisessa. Kortin sinivalkopunainen värimaailma perustuu Rudolf Koivun sinivalkopunaisen kauden kuvituksiin. http://www.rudolfkoivu.fi/sadun-maailma.html
Taidokasta, ja jotenkin niin - suomalaista. Alakulo tuo tähän oman sävynsä. Itse pidän näistä enemmän kuin punaisesta versiosta. 5p, ehdottomasti.
Voi äly miten hieno kortti! Tuli mulle mielleyhtymä Carl Larssoniin. Ja näköjäänpä olit Larssonin maininnutkin, huomasin vasta toisella katsomiskerralla. :) Olet taitava!
Kaunista. Silmät kiertävät noilla vakavilla kasvoilla. :)
Tuosta tekniikasta ei voi kuin sanoa että hienoksi on hioutunut! Kiellän ehdottomasti koskemasta vaatteisiin. Kun tekniikka on näin hyvin kohdillaan, voi joitakin jättää katsojan mielikuvituksen varaan. Nuttujen värittäminen samalla intensiteetillä (ja hiusten ja taustan ja ym.) voisi näyttää kyllä oikein mainiolta tekniikallasi, mutta olisiko se rautalangasta vääntöä? Tämä työ hengittää, ja niin on hyvä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.45 (31 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty