Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

5

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
Kollaasi paikallisista ovista, kaikki eri kaupungeista ja kylistä. Miksei Suomessakin uskalleta käyttää värejä?
-Hanna Ilmonen

Annetut kommentit

Oi miten ihania ovia! Totta, Suomessakin voitaisiin käyttää enemmän värejä! Kuva ei ehkä taiteellisesti tuo mitään uutta tai anna uusia ajatuksia tai pohdittavaa, mutta hienojahan nämä ovet ovat.
Elämäniloa täynnä olevia värejä! :) Brittiläisiä valokuvalehtiä paljon lukeneena tää idea ei ihan ekaa kertaa, saati kymmenettä tullu nyt esille. Parhaat ja hauskimmat ideat on jo, pahoin pelkään, kaikki varattuja.

Tykkään silti tästä - tuosta, miten sininen väri tekee matkaa läpi kollaasin. Mielenkiintosena yksityiskohtana tuo oikeen yläreunana ovi jää ihan orvoksi, värittömäksi, vaikka ovessa sanotaan, että se on ykkönen. Mutta kyllä tuo oikeen alareunan Beer-paikka on, ja nuo portaat varsinki, ihan parasta tässä.
Noi on kyllä ihania noi ovet :) Olin itte viime kesänä Lontoossa, ihan mahtava paikka! Meinasin ittekki tehä tämmösen ovi-kollaasin :) Hyvä kuva!
Janne M. --> tuo oikean alareunan paikka on erään pienen maalaispubin takapihalta, heillä oli siellä oma minikokoinen panimonsa jonne viehkot portaat johtavat.
ovissa on jotakin upeaa ja kiehtovaa. salaperäistä. hienoja kuvia!
ehkä hieman häiritsee tuo oikean yläkulman kuva, jota ei ole kehystetty?

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.24 (25 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty