Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Vanhus ja käpy

Akryyli kankaalle, 50x40cm

Tein tämän joululahjaksi läheiselle joka menetti koiransa syksyllä.
-Elina Helkala

Annetut kommentit

Kauniisti maalatttu akryylityö ja sommittelu sekä värit käyvät hyvin aiheeseen. 4p.
Hih! :) Kukaan ei ole paremmin maalaustaan nimennyt. Vanhus ja käpy. Siinä on jotakin... jujua.
Ihana teos, kaunis sommittelu ja jotenkin nautin siitä, että tämä ei ole aivan fotorealistinen: "hatarasti" maalattu tausta miellyttää kauheasti, ja huomio kiinnittyy hyvin koiraan ja itse asiassa käpyynkin (vaikka se onkin vähän kuin kätkettynä, sen takia nimi nostaa sen hyvin esiin).

Olisiko ripaus keltaista ja vaaleansinistä paikallaan? Ajattelin, että valoa tämä työ voisi hieman kaivata. Mutta nipottamistahan se on.

Vaikka taulun synty onkin vähän surullinen tarina, niin tämä teos tekee minut silti kovin iloiseksi. :)
Hyvää jatkoa Akalle ja kissalle sekä Pojalle ja varikselle. Tuntuu tosiaan, että kuvassa piilee joku tarina. Jotain vastaväriä tai valoisuuseroa kaipaisin minäkin, mutta se on makuasia. 4 p.
Hyvää "piirrosmaista maalausta" ja taustassa on juuri sopivan vähän yksityiskohtia. Aavistuksen tummempi tausta nostaisi koiran hienosti esiin, käpy ehkä hivenen leijuu. Koiran ja kävyn välinen vuoropuhelu ja jännite kasvaisi jos käpyä nostettaisiin hivenen ylemmäs ja oikealle, koiran katselinjaan. Jenna ehdotti keltaista ja sinistä, minä ehdottaisin violetti-kelta-puna pilkahduksia. Hyvää työtä! Koiran karvoituksesta pidän erityisesti.
Kiitos kommeneteista ja parannusehdotuksista. Kyseinen työ oli kuitenkin lahja taiteesta mitään ymmärtämättömälle, joten maalasin yksinkertaisesti ilman tehosteita, vastavärejä yms. Jos olisin maalannut taiteelle, niin maalaus olisi täysin erilainen ja rohkeampi..
Minusta eläinaiheet on vaativia ja tässä on onnistuttu tosi hyvin. Myös teknisesti hienoa jälkeä.
Upea maalaus. Enpä lähtisi mitään muuttamaan 5p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.1 (20 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty