Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Naaraspaholainen

Öljy kankaalle 130cm x 98cm
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Tämä on ihan yksiselitteisen hieno. 5 p.
On hieno helvetti:) 5 p.
Todella upeaa "surrealismia". Kun katson teoksen kokoa ja kuvittelen tätä livenä niin uskon että suorastaan Hulppea! Tämän jos minkä haluasin nähdä "luonnossa". Nyt tätä on ryhdyttävä tulkitsemaan mitä tarinaa haluat tässä kertoa ja uskon että siinä viereähtää tovi ;) 5p- ilman mitään tunnontuskia!
Aika "lennokasta"! Nyt tulee kyllä väistämättä mieleen kun tarkemmin katsoo ihan lähietäisyydeltä tätä kuvaa että onkohan kysymyksessä ihan oikeesti "Öljy kankaalle"? Onko Juhani? Vastauksesi jälkeen jatketaan keskustelua "Hyvässä hengessä"....toivon.
Kyllä se on perinteisesti ilman mitään kikkailuja pensseleillä ja öljyvärillä tehty. Haluan maalata mahdollisimman tasaisilla väreillä, sekä useammalla värilaakerilla,(välillä antaen aiemman värilaakerin kuivua), harvoin näkyy pensselin vedot. Espanjalaisissa kankaissa on myöskin niin tiheä ja tasainen kudos, riippuen hinnasta, että kankaan struktuurikaan ei tule niin selvästi näkyviin. Joskus käytän tosin myöskin sormea tasatakseni värisiirtymän. "Hyvässä hengessä", minun puolestani, et ole ainut joka mietiskelee, onko jotenkin julkaistuja töitäni jollainlailla digitalisesti kikkailtu. Rehellisesti voin sanoa, että photosopissa ainoastaan rajaus, oikeat mittasuhteet työn leveydelle ja korkeudelle, sekä senverran värinsäätöä, että omalla näytölläni sävyt vastaisivat mahdollisimman tarkasti maalattuja värisävyjä. Aikaa tähän meni noin 250 työtuntia.
tekniikkasi on tarkka kehittynyt,mietin onko taulussasi sielu.miten saat näin tarkkoja kuvia tähän ohjelmaan.omat kuvani ovat kaikki haalistuneita ja huonoja.5p
Eero Paakkunainen soitti mulle Fuengirolasta vähän ennen joulua. Se oli juovuksissa, mutta ymmärsi, että olen kiinnostunut yhteisnäyttelystä sun kanssa Malagaan. Sanoi, että Malagassa on sopivia taidegallerioita näyttelylle.
Oletko sä selvittänyt näyttelypaikkoja sieltä?

Haku päälle!

Kyllä mulla on tarkotus käydä taidepiirissä tässä keväällä Eeroa moikkaamassa, ovat olleet joulutauvolla. Täältä on matkaa kuitenkin 70 km, ettei viitsi aivan huvikseen lähteä. Onhan tuo jo aika saada näyttelyä päälle, edellisestä on jo kaksi vuotta, pikkuhiljaa ovat jo kyselleetkin.
Varmaan saanut joskus joltai jätkältä turpaa ja tässä tulee kuitti?
Yksiselitteistä mutta nuo puunaisen rinnat ja avoin kirja tekee tästä
kaksiselitteisen.

5p
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.14 (21 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty