Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Jaakob


-Kimmo Grönholm

Annetut kommentit

Vähän tunkkaiset sävyt (valkoinen puuttuu), mutta ihana ilme pojalla :)
Laulaessa on tärkeää, että suu on auki, mutta muotokuviin se harvemmin sopii - siitäkin huolimatta, että mainoksissa se näyttää jostain kumman syystä olevan mitä suurinta huutoa =) Tässä kuvassa on ainesta, ja kun kuvittelen pojan suun olevan kiinni, kuva paranee huomattavasti.
ei niinkään valkea puutu,koska jos valkeaa lisätään vaikka levelsissä ,niin puhki menee että paukkuu,kuvassa fiilistä,tarkkuus just ja just silmissä .
Mielestäni oikein miellyttävä kuva, ja toimii hyvin näin tummempanakin.. Lapset on yllättävät kuvauksellisia useimmiten.. ja niin on myös tämä poika, vaikka katse onkin hämmästelevä ja pois päin kamerasta!
Tämä sai hymyn nousemaan pään yläpuolelle :)
IIhana ;)
oi mitkä kimaltavat silmät!
olisin toivonut vähän väljempää rajausta korkeussuunnassa, jos näkisi pojan vaikka vyötäröön asti.
Kiitoksia kommentaattoreille.

Kiitos upealle mallipoika Jaakobille joka taivaltaa toista elinvuottaan. Kiitos myös Jaakobin vanhemmille kahveista, purtavista, viineistä ja muista tömpsyistä.

Kirjoitelkaa vaan rohkeasti lisää mielipiteitä tai vaikka puuta-heinää.
Heh, hyvä tilannekuva, poika selkeesti funtsii jotain tyyliin että mikä ihme tuolla on.

Juha S. En allekirjoita sitä että suu pitää olla lapsimallilla kiinni. Lapset ovat parhaimillaan sellaisena kuin he ovat, luonnollisina. Jos poikaa olisi ohjattu että laita suu kiinni, olis kuvasta hävinnyt paljon.
Kiitoksia myös sulle Kenneth.
Kaulasuoni pullistuu ja käsi haroo haivenia. Ilmeisesti kyse ei ole aivan pikkuharmistuksesta, vaan että esim. Hyypiä on kulmatilanteessa pukannut omiin. Hyvä tilannekuva. Jos jotain, niin tummaan päähän enemmän erottelua, että hurmuriripset olisivat päässeet paremmin oikeuksiinsa.
Kiitti Markku. Vai Hyypiä omiin. :)
Kenneth, olen samaa mieltä kanssasi siitä, että ohjaamalla lapsia kuvaustilanteessa voi menettää paljon. Olen hyvin pitkälle luonnollisuuden kannattaja valokuvauksen saralla. Siksi olisin tässä tilanteessa odottanut, että lapsen suu on kiinni luontojaan =) Eipä silti, että aukinainen suu tekisi kuvasta huonon. Kyseessä oli vain oman maun kaltainen parannusehdotus. Sepä se tuossa kritiikin antamisessa on yksi puoli, että sanoi mitä hyvänsä, niin aina joku on toista mieltä. Siksi palautteen antaminen tuntuu usein ihan turhalta touhulta, ja tuntuu, että olisi paras pitää oma suunsa kiinni - ja siksi niin useimmiten teenkin =)
On aivan luonnollista sekä avartavaa, että ollaan eri mieltä.
Mielestäni mikään kommentti ei ole turha vaan on mukava tietää mitä mieltä olette ja jos on parannusehdotuksia niin kuuntelen mielelläni. Eikä Kenneth varmaan yrittänyt Juha sun kommentiasi tyrmätä. Juha anna jatkossakin vaan mielipiteesi julki.
(Itse kyllä myös pidän tuosta ilmeestä ja aukinaisesta suusta hampaineen). No nythän minä alan jo kommentoimaan omaa kuvaanikin. :)

Kiitos kommentista, Kimmo! ;) Juu, en toki ajatellutkaan, että Kenneth olisi tyrmäämismielessä kommentoinut kommenttiani =) Kritiikkiä sen enempää kuin esimerkiksi valokuvaamistakaan ei kannata ottaa liian vakavasti, että tekemisen ilo ja luovuus säilyisivät. Jannekin (siis Sibeliuksen Janne) sen jo aikanaan sanoi: "Yhdellekkään kriitikolle ei ole pystytetty patsasta".
Jep!
Tästä en osaa sanoa mitään sen kehittävämpää tai yksityiskohtaisempaa kuin että se on mun mielestä joka suhteessa hyvä, mainio, hauska ja mieleenjäävä kuva! Sympaattisimpia lapsikuvia, joita olen nähnyt. Että pyripä jatkossakin mahdollisimman usein Jaakobia kuvaamaan; mieluusti näkisin toisen ja kolmannenkin yhtä onnistuneen kuvan luontevasta pikku mallipojasta.

Kuvan muoto on sellainen, että olet selvästikin rajannut sitä. Oikeastaan olis kiinnostavaa nähdä se rajaamaton versio, kun ainoa parannusehdotus mulla olis ihan pieni lisätila oikealle ja ylhäälle.
Kiitos Antti noinkin ylistävästä kommentista.

Laitan tonne mun varastoon alkuperäisen kuvan pariksi päiväksi niin voit käydä jättämässä puumerkkisi.
Varsin hyvin olet kuvan rajannut ja muokannut, se kävi alkuperäisen näkemisen jälkeen selväksi. Tosin kuvan tummat kohdat ovat tässä hiukan liian mustia, selvästi tummempia kuin alkuperäisessä. Mv joka tapauksessa sopii kuvaan hyvin.
Kiitti Antti vielä kommenteista sekä paneutumisesta kuvaan.
Hieno! Elämä. Siis pieni hetki elämästä napattu.
Mahtava

Kiitos Emil ja kiitti Aki.
En ymmärrä valokuvauksesta mitään, mutta tää on enemmän ku tuhat sanaa. Eihän tommosen ilmeen edessä voi ku sulaa. Hellyyttävät neljä hammasta.
Kiitos Krista!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.38 (64 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty