Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Omenapuu ja tammi (talviversio)

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
7.2.2014.

Pitkästä aikaa sumua! Siispä suuntasin ensin talvityyliin Torronsuolle, mutta sieltä ei parissa tunnissa kuvia löytynyt koukkasin vielä Jokioisten Elonkierronkin suunnalle.

Siellä kuvasin taas tätäkin näkyä ja mietin mielessäni että miksi sitä niin usein kiertääkin noita samoja paikkoja ja kuvaa niitä samoja kuvia tullen siihen tulokseen että tutuistakin paikoista voi aina toisinaan löytää jotain uutta ja toisaalta meikäläinen on riittävän hullu saadakseen iloa jopa siitä kun löytää jonkun jo otetun kuvan uudelleen. Onhan se kuitenkin uusi kuva vaikka... hulluuttahan se lienee.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Kiehtova katseltava. Suuri suvereeni ja pieni mutta pippurinen. Miten olisi mahtanut vaikuttaa jos olisit jonkun metrin hivuttautunut vielä eteenpäin niin että runkojen tyviä olisi näkynyt hilkun enemmän.
Oi, että on hienot kiemurat puissa! Tosiaan, aivankuin puiden luonteet tulisi esille kuvassa. Hyvä, että tuo lumikinos just vinossa. Tekee kuvasta kiinnostavamman vielä.
Olisi saattanut olla hyväkin. Itse olen näin jälkikäteen miettinyt että olisiko tätä pitänyt sommitella aavistuksen ylemmäs, että tuota hankea ei olisi jäänyt kuin alta puolen kuvan mitalta tuonne omenapuun alle. No, jääpähän testailtavaa tulevillekin talville... :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.6 (30 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty