Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tuulessa ja tuiskussa

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ
1.2.2014.

Se oli melko perinteistä: kun ulkona alkoi pyryttää oikein kunnolla, ajattelin että turha vaiva koska loppuu se kuitenkin heti kun autoon ehdin. Vartin päästä en tietenkään kyennyt enää vastustamaan kelin kutsua vaan suuntasin niin sanotusti tuli hännän alla Torrolle.

Ehdin miltei puoli kilometriä sinne suuntaan ajella ennen kuin lumimyräkkä loppui täysin. Kun en kehdannut kuitenkaan heti palata kotiin - aina sellainen olo että ihmiset kelaa sen kusipään tyhjäntoimittajan käyvän vain näyttäytymässä kameransa kanssa - päätin jatkaa sitkeästi Torrolle saakka.

Pari tuntia siellä kuljin ja mikäs oli kulkiessa (pois lukien hyytävän jäätävä tuuli) nyt kun suokin oli kauttaaltaan jäässä mutta lunta ei ollut oikeastaan yhtään. Eikä siitä ihan turhaa reissua tullutkaan: lunta tuli kuin tulikin loppuvaiheessa hyvinkin kymmenen minuutin ajan.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Tulee jo kuvaa katsellessa kylmä. Kuva välittää sään lämpötiloineen todella tehokkaasti. 5p.

Sommittelu, sävyt, tunnelma täyttä suomalaista sisua.
Eilisiltana saikin tämän talven toisen(!) annoksen tätä huvia, alkoi vaan pyry yltyä vähän liian myöhään, loppui valo kesken ennen kuin sitä lunta oikein tosissaan alkoi tulla.
Hienoa kun välillä tulee "räntää" oikein kunnolla kasvoille, niin oppii taas ettei kaikki oo aina niin helppoa.
Saran suomalainen sisu on kyllä kun nenä naamaan tähän. Voisi hyvin olla jonkin - noh vaikkapa sen Sisuaskin - mainoksessa! Hienoa ja vaikuttavaa.
Mä kyllä tykkään, noista keleistä siis. Jotenkin se tunne kun lumi lentää ja tuuli lyö päin... Siellä tietää olevansa yksin ja tietää senkin että kuviakin saattaa löytyä... sitä on vähän vaikea selittää mutta että kannattaa kokeilla.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.91 (34 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty