Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Sähkökatkos

A3, akvarellit, tussit, kissojen nyöripallo.
-Heini Lindvall

Annetut kommentit

Hyvät tekstuurit. Nyöripallosta on moneksi :). Värit, sommittelu ja työn nimi tukevat komeasti toisiaan. Sähkötolppa on saatu hienosti integroitua kuvaan oivallisen kuvakulmavalinnan myötä. Lisää, kiitos!
Hienosti ja ovelasti käytät noita vastavärejä! Ansaitset minulta poikkeuksellisesti vitosen jota todellakaan en jaa "kevytkenkäisesti". Upea!
Oi Heini se on hieno ja virtaviivainen. Imaiseva :)
Aivan mielettömän hieno, täydellinen :)
Ihania pintoja ja kuvioita, toi valon kimmellys on mahtavasti toteutettu
Hyvät värit, hienot tekstuurit. Nyöripallon käyttö oli hyvä idea! Liskon ja sähkölinjan välinen perspektiiviero aavistuksen häiritsee. Oikein hyvä työ joka tapauksessa!
Minkälainen se nyöripallo oikeen on ja mitä sillä on tehty? :)
Kiitos paljon kommenteista :) Mieltä lämmittää.

Olli: Joo perspektiiviasiat ei oo mun vahvinta alaa. Tämä syntyi aika suunnittelematta, niin jäi siinä rytäkässä perspektiivitkin pohtimatta.

Nyöripallo näyttää tältä, ja sillä ja akvarelleilla on kieritelty liskon tekstuurit: http://koti.mbnet.fi/kitsu-ne/valokuvia/nyoripallo.jpg
Nääh, perspektiiviero tukee temantiikkaa ja siksi on hyväkin, että se häiritsee. Oli sitten tarkoituksellista tai ei. Samalla tavalla kuin se, että lisko on ikäänkuin liian iso tähän kuvaan, vastavärit, jne; se aiheuttaa juuri samanlaista häiritsevyyttä ainakin minussa katsojana kuin matelija aiheuttaa sähköjohdoille.
Samaa mieltä Tiinan kanssa! Mielestäni tässä työssä jo puhuminenkin "perspektiivierosta" vaikuttaa suorastaan saivartelulta! Ilmiselvästi tämän työn fokus on tuossa liskossa ja sen upeassa värimaailmassa. Mielestäni katsoja ei nääkään tässä muuta.
Ymmärrän toki myös teidän pikkutarkkoja töitä tekevien tavan katsoa näitä töitä.
Siis olisihan tuo lisko kuvattuna samasta perspektiivistä alaviistosta kuin tuo tolppa vielä vakuuttavampi kuin se on nyt. Ajatus on antaa rakentavaa kritiikkiä selkääntaputtelun ohella. Kuvan tekijä itse päättää käyttääkö se niitä mielipiteitä hyväkseen, vai näkeekö asian toisin. Missään nimessä en tätä työtä tarkoittanut väheksyä. Tämä sai minulta muistaakseni nelosen tai vitosen. Voit ihan rohkeasti myös omalla nimelläsi kommentoida. Teen myös muuta kuin pikkutarkkaa työtä, tänne laittamani työt ovat noin kahdessadas osa siitä määrästä jota teen julkaisujeni välillä.
Eikä minunkaan tarkoitukseni ollut väheksyä teitä "pipertäjiä" missään mielessä Olli. Olethan huikean taitava mitä sitten kulloinkin päätät tehdä. Viittaan vain edelleenkin tuohon teoksen nerokkaaseen värimaailmaan joka antaa anteeksi paljon noita "lain-alaisuuksia" joita kolleegat yleensä mielellään töistä etsivät. Katson tätä- ja yleensä muutakin taidetta täällä puhtaasti maallikon silmin. Ei silti, kyllä minäkin löydän monista töistä joskus paljonkin virheitä, mutta nyt eletään jo tätä päivää eikä olla enää "kultakaudella".
Se että kommentoin nimettömänä, on minun oma harkittu valintani ja kun se on täällä sallittu niin miksi en niin tekisi? En pyri vahingoittamaan enkä loukkaamaan ketään ainakaan tietoisesti. :-)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.82 (22 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty