Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Joutsenten paluu

14.03.2014

Juuri ulkomailta saapuneet joutsenet järven jäällä. Ilta-aurinko paistoi pilvien välistä luoden erittäin hienon valon joutseniin ja jyrkän kontrastin taustalla olevien tummien pilvien kanssa. Kuin tilauksesta myös kuu näyttäytyi hetkeksi pilvien lomasta.
-Lauri Koivuluoma

Annetut kommentit

Täydellinen hetki! Linnut aina osaa.
Tämä on todella hieno. Nostan hattua. Vitonen. Laittaisin kyllä kympin.

Näkisin tässä mieluummin värit mutta toimii näinkin.
Huima otos! Kertakaikkisen komea ja vaikuttava! Kun kuva aukesi näytölle, melkein hyppäsi sydän kurkkuun ihastuksesta. Kaikki on tosiaan kuin tilauksesta, varsinkin kuu ja joutseniin osuva valo, mutta myös tuo yksinäinen, muita kauempana oleva joutsen. Tämän toivois näkevänsä aikanaan palkittuna vaikka VLK:ssa tai mieluummin jossain kovemmassa kisassa...

Alkuperäisiä värejä näkemättä veikkaan, että toimii parhaiten just tämmöisenä jyrkkänä mv-versiona; kyllä Laurilla on silmää kuville, joten siks uskon valinnan olevan oikea.
Onpas siinä, huimia kommentteja! Kiitokset myös pisteyttäjille!

Elina: Koin tämän mustavalkoisuuden huomattavasti paremmaksi ratkaisuksi, värillisessä olisi toki komeat värit, mutta kuu jäisi hiukan varjoon ja valo ei näyttäisi aivan siltä, mitä se paikanpäällä oli. Nyt valon pystyy aistimaan aika vahvasti tästä, mielestäni.
Antti: Kiitos kommentista! Tälläisten huippukuvaajien kommentit, varsinkin näin positiiviset, antavat uskoa omaan tekemiseen. :)
Vai meikäläinen huippukuvaaja heh. Kaukana siitä. Mutta kiitos kuitenkin. Mulla on nääs useammin kuin kerran käynyt mielessä tilapäinen kuvausmasis ja ajatus, ettei musta tule kuvaajaa... ihan viime aikoinakin.

Toisaalta on pari kertaa tullut pikku pisto sydämeen, kun oon jossain osunut lukemaan jotenkin niin, että "ellet itse usko kykyihisi, miten toisetkaan niihin uskoisivat". Niinpä. Joo. Tiedä sitten miten on. Kaipa me osataan kuvata... Lauri ainakin, meikäläinenkin toivottavasti.
Antti: Näen asian niin, että huippukuvaaja olet. Siitä kertoo jo pärjäämiset niin VLK:ssa, GDT:ssä kuin WPY:ssäkin. Myös aukeassa olevia kuvia katsoessaan, kommentteja lukiessaan jne huomaa, että kuvistasi pidetään.
Toki ymmärrän tuon, itsellekin varsin tutun, tunteesi. Mutta just keep on going ilman turhempia ressejä niin hyvä tulee. Itelläkin mm. viimeisen yli puolen vuoden ajan on ollut motivaatio kateissa, mutta kummasti se vain kevään tullen palasi ja heti sain mielestäni otettua yhden parhaimmista kuvistani. :) kyllä se siitä nääs!

Näinhän se menee. Ja ite koen asian niin, ettei "ulkoisia paineita" kannata liikaa ottaa, sillä lähinnähän tämä harrastus on itselle harrastamista. Kyllä Antti osaa kuvata, minusta en tiiä, mutta sinusta oon varma!
Upea mv ja tarpeellisen rohkeaa kontrastia.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.9 (40 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty