Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Kettutyttö

Öljy 61x73cm, ihon värit toistuvat tässä kylmempinä kuin livenä (varjostukset tehty nimenomaan lämpimillä sävyillä...) Kritiikki suotavaa.
-Idalotta Kupiainen

Annetut kommentit

Kiinnostava työ. Hauska ajatlla, että kettu on hellästi sylissä eikä puuhkana kaulan ympärillä. Ketun pää jää jotenkin varjoon, jos nyt pientä kritiikkiä esittäsi. En osaa kommentoida värejä, jos ja kun ne toistuvat tässä väärin. Veikkaan, että toimivat hyvin. 4 p.
tumma tunnelma,minusta työ on onnisunut ja toimiva.en oikein osaa sanoa mitään kriittistä.4p.
Jänskä tulkinta "kettutyttö"-sanan merkityksestä. Tämä kiharapäinen neiti on juuri enemmän sellaisen puuhkaa kantavan hipsukan näköinen, mutta tuntuukin syleielvän eläintä. En kyllä ole ihan varma, onko tämä kettu elävä vai kuollut. Täysikuu ehkä osaltaan painostava, osaltaan... tuo mieleen yön, jona tarhatut elukat olisi helppo vapauttaa. Ajatuksia herättävä!
Kiitos kommenteista itse kullekkin! Yrityksenä oli tehdä herkkään vivahtava työ jonka voi kääntää aatemaailmaltaan mihin suuntaan tahansa.

Mitä ketun päähän tulee, pitää pistää kunnolla mietintään. (Vision/taidon puutteessa jätin tuollaiseksi) Täytyy todella paneutua asiaan, jos ei nyt niin viiden vuoden päästä.

Kuun "hyökkävyyttä" korjasin hienoisella burnt sienna+vandyke brown lasyyrilla, en saa kuviin, mutta rauhoitti livenä.
Taidosta ei kyllä sulla ole puutetta!
Kiva monimerkityksisyys ja kaunis mystinen kuva. Jotenkin tulee menneisyys, ehkä 20-luku? mieleen naisen hiustyylistä. Menneiden aikojen noitanainen loitsimassa ja luontoyhteyttä kokemassa, turhamainen kettupuuhkan kantaja vai varhainen aktivisti? :)
Kiitos kovasti Lilli, tässähän ihan hämmentyy...:)

Kiitos kommentista Leena, ihana kuulla, että herätti erillaisia mielikuvia :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.36 (14 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty