Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Rahan himo

Öljy kankaalle 72 x 92cm. Työ oli aikoinaan esillä täällä, kaivoin tämän esille sohvantakaa ja maalasin hieman värikorjauksia, kun sain palautetta, ettei näy muuta kuin sinkoilevia kiviä ja kynsiä.
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Nyt värit toimivat mainiosti. Työ tuo hyvällä tavalla mieleen Henri Rousseaun maalausten väri- ja aihemaailmoja. Meno on tosin vähän raisumpaa. 5p.
Sinä ihan "leiskut" noilla valööreilläsi! Mitkään lain-alaisuudet ei päde niissä. Kuvasta saa käsityksen että aurinko paistaa oikeasta yläkulmasta mutta tuossa itse kukkotappelussa ihan salamoi! Kumpainenkin kukko tavallaan valaisee toisiansa....rahanhimoissaanko? Kysymys jota katsoja joutuu itse pohtimaan. Kaikki nuo pienet yksityiskohdat teoksessa ovat niiiin Juhania! Esimerkiksi toi vasemmalla oleva kaktus "hehkuu" ikäänkuin sekin tahtoisi kertoa jotain.
Olennaisinta tässä työssä on toi vasemmanpuoleisen kukon salaperäinen hymy tappelun tuoksinassa! Mitä se tarkoittaa? Sitäkin katsoja joutuu pohtimaan.
Oikeastaan tämä on Juhanin tyypillisimpiä- ja surrealismin hengessä katsojaa jollain tavalla kalvavia töitä ja Surrealismia ihan siitä parhaimmasta päästä!
Toisin sanoen, tämä on kerrontaa mihin katsoja joutuu todella paneutumaan.
Minä ihan oikeasti äänestäisin tämän työn "ylläpidon poimintoihin"!
Upeaa jälkeä, vaikka objektit näyttävätkin minun silmään "päälleliimatun näköisiltä" en sitten tiedä mistä johtuu, useampaa työtäsi katselen jopa kollaaseina! Ikävä sanoa mutta minusta tuntuu että monessa työssäsi on käytetty myös photoshoppia tai muuta kuvankäsittelyohjelmaa, ei sillä etteikö saisi, mutta se kannattaa mainita työn kuvauksessa myös! Minun mielestäni kaikki on vapaata miten töitä tekee kunhan pääsee haluamaansa lopputulokseen! Jos olen väärässä tässä tietokonejutussa niin pyydän nöyrästi anteeksi. Mukavaa kevättä!
Hienosti kukot kuvastavat ketä tahansa rahan himossaan, sen suuren aarteen löydettyään. Hienosti toteutettuja yksityiskohtia taiteilijan tyylin mukaisesti toteutettuna.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.56 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty