Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tikapuut


-Niko Pelkonen

Annetut kommentit

Tuo copyright on varmaan tarpeeton ja joka tapauksessa aivan liian suuri.
Hmmm...tykkään tälläsistä. Olisko vieläkin parempi, jos tikapuiden heijastus olisi vasempaanpäin kallellaan? Nyt tuntuu kuin kaikki menisi oikealle? En tiedä.
Jätin copyrightin paikoilleen, mutta pienensin fonttia. Edellinen oli ehkä tosiaan liian iso. Hyvä kysymys Sara. Kuva on suorassa, mutta tuntuu menevän välillä oikealle, välillä vasemmalle riippuen miten kivien linjaa katsoo :)
Upea foto!
Yksinkertainen on kaunista.
On tämä hyvä, tullut katsottua useamman kerran. Vaikuttavan yksinkertaisen hyvä. Jotenkin se Saran tavoin vinolta vaikuttaa, mutta hyvä kun selvitit asian, tää on vain niin erikoinen koko tää kompositio, että varmasti silmäkin tässä hämääntyy. Hyvä!
Kiitos palautteestanne! Kuva on "horisontti" suora, mutta koska sitä ei tässä näy, niin silmä pyrkii suoristamaan kuvan siinä olevien muiden linjojen mukaan. Tikapuut eivät ole alustassaan aivan suorassa, vaan vajaa puoli astetta vinossa. Vertikaalisena linjana sen huomaa aika nopeasti. :)
Niko. Pystysuoran voi katsoa heijastuksesta. Tikkaiden päät pitäisi olla niiden heijastuksian yläpuolella. Mutta ideasta kyllä pidän.
Ensimmäi ajatus oli että voi ei! Mulla nääs sama idea :D, suoversiona tosin. Ehken myöhemmin näytille tänne jotakin...
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.58 (26 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty