Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Crow


-Tuomas Mäkelä

Annetut kommentit

Mukava kuva, jonka jännitetä lisää se, ettei varislintu istu kultaisessa leikkauksessa, hyvä!
Pidän kovasti. Sommitelma ja värit iskee muhun täysillä :D. Lisää tällaisia!
Joo yhdyn edellisiin. Erittäin ytimekäs kuva jossa ei ole mitään turhaa.
Ahh! Sommitelma on kahdella sanalla sanoen uljas ja kaunis. Edes taivaan ultramuoviplasticfantastic -look ei häiritse niin paljon, että estäisi mua näkemästä tätä "jännitystä odottavaa" fiilistä. Seepia ehkä liian mutaista mun mieleen, mutta ääh, ainahan sitä vois nillittää, ja kaikesta. :)
PS: Se kohina, jota nyt emme näe, ois voinu toimia ihan hyvinki tässä, luonu vähän rujompaa tunnelmaa?
kahdesta kuvasta tehty? epärealistisen oloinen tuo äärimmäinen tarkkuus sekä puussa, että taivaassa.. komean näköinen kuitenkin.. uhkaavat sävyt ja sommittelussa hiukan "koukkua"
Rajaus on minun makuuni vähän torso. Kaipaisin reilusti lisää tilaa variksen alle. 2p.
Olisi kiva jos muunneltu/muutamaton näkyisi aina kuvan alla.

Nytkin nimittäin hiukan petyin huomattuani sen. Siis jos on kahdesta tai useammasta kuvasta duunattu ja tuunattu. Kuvana toki yhtä hieno, mutta valokuvaamisen arvostus hiukan kärsii.
Tuskin on kuvaa käsitelty muutoin ku seepiakäännöksen ja reilun, ronskin ja hieman roiskuneenki kohinanpoiston osalta. :) Tää on vaan mun veikkaus, mutta veikkaan olevani oikeessa. Ainiin, ja jotku pitää kuvan kroppaustaki käsittelynä. ;)
Joo, mua kans kiinnostais kovasti nähdä alkuperäinen/alkuperäiset. Jokatapauksessa hieno tunnelma. 4p.
Ei tää kyllä vaikuta kahdesta tehdyltä. En ole asiantuntija mutta kyllä tässä on tiettyä luonnollisuutta, vain värit on muutettu seepiaksi ja muutakin pientä käsittelyä tietenkin.
Olis ihan kiva tietää kuvaajalta mitä kaikkea kuvalle on tehty. Kuva on joka tapauksessa hieno ja upea tuo taivaan uhkaava tunnelma:)
Jos on tehty kahdesta niin hyvin on tehty, eikä alenna kuvan arvoa mun silmissäni millään tapaa.
Kiitokset runsaasta palautteesta! Valokuva on otettu Turun Ruissalossa, ja kyseessä on siis yksi kuva johon on tehty photoshopissa rajaus, sepiakäännös, terävöinti ja kontrastin lisäys (curves). Lisäksi kohinaa on vähennetty. Eli Janne ja Päivi-Marita olivat oikeilla jäljillä :)
Kiitos Tuomo vastauksesta meidän uteliaiden kysymykseen. Minun mielestäni kuvan olisi voinnut laittaa hyvällä omalla tunnolla myös muutamattomaksi, koska nuo mainitsemat säädöthän kuuluu ainakin nykyään aivan jokapäiväiseen ja lähes toivotuksi säätelyksi. Mutta tuohan on tietty niin epäselvä raja jonka jokainen saa itse päättää ja määrätä omat rajansa.
joo.. kyllä tämä noilla säädöillä mielestäni on muuttamaton.. jos kuvasta on poistettu tai siihen on lisätty elementtejä niin sit se olis muunneltu..
Hieno kuva, ei siitä pääse mihinkään! Hyvä sommitelma ja lepposet värit mielestäni.
Hieno tunnelma kuvassa, miellyttävän uhkaava, jotenkin turvallisella tavalla. Variksen siluetti tuo mieleen jopa korpin, siispä tämä voisi olla vielä parempi ilman lintulajin paljastavaa nimeä - vaikkei variksessa lintuna mitään vikaa olekaan.

Ainoa, mikä häiritsi, on se, että kun kuva latautui, odotin sen jatkuvan vielä vähän pidemmälle alas.
Maalauksellinen, mutta alemmaksi kaipaisi enemmän taivasta. 4p
Vau, todella tehokas kuva. Tässä on uhkaava ja painostava tunnelma, johon tuo lintuu lisää mausteeksi vähän karmivuutta. Sävähdyttävä. Kun taa katsoo toisin silmin, kuva puhuu yksinäisyyden ja odotuksen hiljaisella äänellä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.37 (94 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty