Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Juuriltaan

Digimaalaus, 2014.
-Teija Rintaluoma

Annetut kommentit

Hienosti piirretty, hienot värit, hyvä tekstuuri, moneen suuntaan avautuva tarina. 5 p.
Tämä työ yksinkertaisesti pysäytti minut moneksi minuutiksi.En tiedä mitä digimaalaus on.Mutta teos on niin upea etten lähde sitä analysoimaan.5p.
Upea!
Oi,oi....miten kaunis ja taidokas väreiltään sekä tunnelmaltaan! 5p, helposti.
Kaunis teos, mutta vielä lennokkaampi mielikuvitus! :) Nautin jo pelkästään koko ajatuksesta. Ja noita oksistoja ei voi kuin ihailla.
Mietinkin, että mitä ajattelin, oli hakusessa sanat... mutta sehän oli se edellä mainittu mielikuvitus!! On kyllä todella oikeasti lohduttavaa, että joillakin sitä täällä suomenmaassakin nyt on! Ettei pelkästään jää jonnekkin perinteeseen. Olen iloinen tästä ja muistakin teoksistasi, joita kävin katsomassa.
Ehdottoman upea idea, etenemät, mittasuhteet jne jne. Ehdoton vitonen. Koska olet niin taitava, heitän mietintään valot ja varjot. Olisiko vielä upeampi jos toisit tuon valoisimman valon myös irti revityn maanpeitteen reunaan ja myös tekisit linnun osalta valon kauttaaltaan saman sävyiseksi. Kirkkain osa kelta-okraa himppu valkoisen sekaan ja se koko matkalle siipien etuosaan, irtirevityn maan etuosaan ja kaikkialle mihin valo osuu. Linnusta katsoen oikean siiven yläosan varjo voisi olla tummimmillaan pilvien tummimman sävyn kaltainen ja vasemman siiven alaosan varjo voisi myös olla kylmempi kuin nykyinen kellertävä (valoisa sävy). Digityönä on kai olla helppo kokeilla em mukaista versiota jos ajatusta :) öljyväriin tuota valon ja varjon sävyä on aina helppo töpsäyttää joka puolelle, digijutuista en omaa kokemusta tai osaamista 5p
Ihan mahtava, väritys ja liike sekä rosoinen pinta.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.52 (25 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty