Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

laituri


-Miitta Lehtokoski

Annetut kommentit

Tuossa on kyllä mielenkiintoisen kuvan ainekset, mutta kuvan ihmiset on sijoitettu aivan keskelle kuvaa. Samoin päähohteet ovat jääneet hieman tummiksi. Jos ihmiset olisivat oikeanpuoleisen kolmanneksen kohdalla ja hieman vaaleampia, niin kuva saisi hieman lisäryhtiä.

Ihan mielenkiinntosta kysyn,että missä sanotaan ettei kohde saa olla keskellä...se voi olla myöskin tehokeino,toki myönnän ko.kuvassa se ei ole henkilöiden paras paikka..
Kiitos palautteesta, juuri tuollaiset asiat ovat sellaisia mitä oma silmäni ei osaa vielä nähdä, ehkä tässä vielä kehittyy :)
Yleensä sanoisin, että alivalottunut, mitäänsanomaton kuva. Tässä on kuitenkin jotain tunnelmallista. Ankea harmaus tulee hyvin esiin. Tullelma on suojasäinen ja kostea. Yäk, mutta niin ihanaa! Normaalisti talvikuvat on tapana valottaa niin, että lumi sijoittuu valkoiseen päähän, mutta kyllä tää mulle toimii! Munkin silmään pisti aluksi henkilöiden sijoittuminen kuvan keskelle, mutta heidän katseensa ovat eri suuntiin, joten keskisommittelukin toimii ihan ok.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.05 (22 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty