Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Hetki kesäiltana

Yleisesti ottaen olen enemmän aamuvalomiehiä, mutta hevosten kanssa innostun myös ilta-auringosta: kesäaikaan kiehtoo se kuinka esiin piirtyvien ääriviivojen lisäksi lentävät hyönteiset nousevat esiin jos hyvä tuuri käy.
Katso kuvauspaikan sijainti kartalta.
-Petri Volanen

Annetut kommentit

Hieno vastavalo ja siluetti! Ötökkäpilvikin on hieno, varsinkin kun näyttää joltain muulta.

Tätä tulee kuitenkin verrattua heti siihen parin vuoden takaiseen samantyyliseen hevoskuvaasi, ja kyllähän se vie selvän voiton yksinkertaisessa tyylikkyydessään. Tässä tuo sähköpaimen tms. vie turhan ison huomion, vaikka laitumelle kuuluukin, mutta siinä toisessa kuvassa ei ole mitään häiriötekijöitä.
Kyllähän se noin on. Itse asiassa rapsutuskuvien uusinnoista haaveilinkin - sattuivat olemaan jopa samalla laitumella - mutta turhaan: viimekesän kokoonpano oli sen sorttinen etteivät ainakaan neljän illan kyttäämisellä rapsutelleet toisiaan yhtään, hoitivat sen itse niin kuin kuvasta näkyy. Ensi kesää odotellessa...
No on. Kuvankäsittely kohdillaan, syväterävyys ok.. 5p.
Kerranki öttiäisistä on iloa!
Kiitos, ja joo, noissa merkeissä osaa jopa arvostaa (paitsi tietysti hevosten kannalta). :)
Upea! Muutoinkin kun olen selaillut julkaisujasi, mielenkiintoisia kuvia kyydittää erinomainen tarinointisi. Kuviesi oheen lisäämäsi kirjoitukset ovat todella mukavia luettavia, seikkailuja. Puhumattakaan kuvistasi Kiitän!
Kiitoksia! Mukavaa jos tekstipuolikin toimii - siitä tekstinkäytöstä kun aina silloin tällöin kuulee vähän toisenlaisiakin mielipiteitä, että sisällönpuutteen peittelyä tai muuta sellaista. Itseä kuiten on aina kiinnostanut tarinat kuvien takana, kun kait miltei jokaiseen kuvaan kuitenkin jotain sellaista liittyy mitä ei välttämättä voi siitä kuvasta nähdä niin miksei niistä sitten kertoisi (eihän niitä pakko ole ylipäätään lukea). Ensi kuussa onkin sitten taas perinteisen "kuva joka kuukaudelta" vuosikatsauksen aika, siinä piisaa sitä luettavaakin taas vähän enempi... :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.9 (29 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty