Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Vaeröyn saari

Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle
Seuraava työ

-Johannes Sipponen

Annetut kommentit

Rajasin sinisen pois yläreunasta, mielestäni toimii paremmin.
Juu'u. Sininen taivas tekee tietysti mielenkiintosta kontrastia, mutta mun mielestä fiilis pääsee karkaamaan sinne. Ehkä joku vaakakuva, joka ois tuonu tuon valon hehkeämmin sommiteltuna kuva-alalla vähä keskemmäs, ja sitte saari mukaan.. En tiiä. :)
Tuo pilvi saaren yllä on synkeydessään niin komea ja kontrasti valoisiin kohtiin vaikuttava, että voisin kuvitella siihen keskittymisen aikaansaaneen erittäin hyvän kuvan. Saari oikeaan alalaitaan, vettä vain vähän mukaan, näkymän laajennusta ainakin vasemmalle (ellei siellä sitten ollut jotain häiritsevää) ja yläreuna sinisen alapuolelle, niin avot.

Kummallisen tuntuinen ratkaisu tämä pystyrajaus taitavalta kuvaajalta.
Yläosan jätin oikeastaan tuon mukavan hehkun ja pilvenreunan kontrastin takia. Nyt jälkikäteen katsottuna se kyllä vie liikaa huomiota muulta kuva-alalta. Tuntuu, että aika usein sitä vain on sokea omille kuvilleen, eikä välttämättä kiinnitä oleellisiin asioihin huomiota.

Tuo ehdotus rajata ylhäältä pois ja yksinkertaistaa kuvaa varmasti toimisi paremmin. Täytyykin katsella noita kuvia uudestaan, kun tästä löytyy muitakin versioita.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.68 (41 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty