Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kirjallisuus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Arkisto

Muna ja lelu

Suklaamunista löytyy sellainen keltainen, tai jonkin muun värinen muovinen muna, jota ei saa ihan helpolla auki ja jossa on joku kamala lelu, jota ei saa koottua, ja sitten se lelu pitää vielä säilyttää kun sitä ei jostain helvetin syystä raaski heittää roskiin, eikä muuten sitä munaakaan raaski heitää roskiin kun niistähän on maksettukin, tai oikeasti kyllä maksoin vaan siitä suklaasta mutta se saatanan muna ja lelu tuli siinä mukana ja kun niitä ei siis voi heittää pois niin niitä kerääntyy niin iso pino ettei sen takaa näe vittu yhtään mitään!

Edellinen työ Näyttelyn etusivulle
Näyttelyn yhteenvetosivulle

-Anette Salo

Annetut kommentit

Onpa samoja kokemuksia minulla. Niitä keltaisia munia ja niiden sisältöjä puoli kulhollista. Ne puolustavat olemassaoloaan ihmeellisellä sitkeydellä.
ärsyttäviä jotenkin
Elämä= ei alle 3-vuotiaille, sisältää pieniä osia.
Kiitos vaan rakentavasta kommentistasi sinulle "nimetön".....
En tykännyt kirosanoista tässä runossa: helvetin syystä... saatanan muna... vittu.

Minusta kirosanat A) estävät runon hiljaista halua puhua munista kaikki mikä niistä on sanottava sekä b) häiritsevät lukukokemusta kun ne alleviivaavat että niitä munia täytyy kovasti inhota. Jos ne munat ja lelut kokee ärsyttäviksi niin sen tulisi tapahtua omalla painollaan, ei manausten voimalla.
Olin juuri kirjoittamassa ankaraa kritiikkiä edellisten runojen vimmastuttamana, mutta täähän on niin vitun hyä, etten viitsikkään!
ÖÖh. Entiijä. Jokin tökkii ja puuttuu. pahasti. Eijoo niin 'täyteläinen' ja ylitsepursuttu runo, ku mitä tätä ois voinu vielä olla. Ja rajoja myöten mahollisesti pingottaa. Mummielestä :P Silleen....Iha äärimmilllesä, sanat täysiksi, tunneta/asiaa :)

Jos ymmärrät :D eeh.

Hyvä muuten.
Arvasin että joku vielä kommentoi kiroilemista. Ei tämän runon ollutkaan tarkoitus olla kovin syvällinen, Juho :)
Toimiva. 5p.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.91 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty