Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Nuori nainen


-Timo Ala-Vähälä

Annetut kommentit

Nyt on Timppa lähtenyt tarkastelemaan näiden ihmisten sisintä olemusta. Tämänkin tytön fiilikset on niin komeasti tarjolla katsojille. Hieno poikkeus totutusta sinun kohdalla! Ihan vitosella tykkään!
Kiitos kommentista.
Olenkin odottanut koska muutat tyyliäsi,minusta seuraavaksi pitäisi tulla värit.4p.
Kiitos kommentista, Ari. En nyt varsinaisesti ole vaihtamassa tyyliä, mutta pyrin kyllä skaalan laajentamiseen. Teen satunnaisesti tuollaisia valoilla ja varjostuksella pelaavia kuvia ja kokeilen vähän värejäkin. Pistän sitten näkösälle, kun tulee julkaisukelpoista.
Piristävää aiheenvaihdosta, jos kohta olen pitänyt ns. vähäeleisemmistä piirroksistasikin. :) Tämä vetää puoleensa, kun kasvottomat ohikulkijat saavatkin piirteitä, jotka erottavat heidät muista.
Ehkä kaipaan vielä kasvon muotojen hahmottamista suuremmalla sävyskaalalla, mutta toisaalta liika hiominen veisi tästä pois hallitsemasi välittömyyden.
Mutta niin: virkistävää! :)
Kiitos kommentista, Jenna.
Huikea tyylinmuutos. Tähän sopisi taustalle jotain syvyyttä luovaa maisemaa. Kasvojen etupuolelle esim Kauppatori ja satama-allasta + ihmisiä aikaisemman tyylisi mukaisesti piirrettynä, vähäisin viivoin. Niskan taakse rakennuksia ja katu autoineen ... vähän niinkuin kävelisi siinä pressan linnan edustalla ajatuksineen kohti puna-valkoista terminaalia ja laivaa ja matkaa... Hienoa jälkeä Timo
Kiitos kommentista, Aki!
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.71 (14 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty