Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Leski

116x100cm öljytyö.
-Idalotta Kupiainen

Annetut kommentit

Vaikuttava työ,ja taitavasti maalattu,täydet.5p.
Hienoa jälkeä, tausta on oikein mielenkiintoinen. Kasvojen anatomiassa vähän puutteita, kannattaa kurkata peilin kautta maalausta peilikuvana välillä, saatat huomata virheitä joita et aikaisemmin huomannut:)
Hienoo huomata kuinka kehityt kaiken aikaa tuossa tekemisessäsi! Tämä alkaa olla jo sinun Aukean parhaimmistoasi! Myöskin värisilmäsi kehittyy koko ajan! Nuo pienet anatomiavirheet kyllä korjaantuvat aikanaan. Kehityksellesi 5p
Kiitos kovasti kommenteista ja palautteista :) jos anatomia virheessä on kyse nenästä (joka on alempana kuin kuuluisi), niin se on tarkoituksella laskettu liian alas. Mikäli kyse on jostain muusta, niin toivoisin, että se tuotaisiin ilmi (raaallakin tavalla tarvittaessa) :)
Tämähän on oikeasti taidokas ja oikean ihmisen näköinen. Ehdoton 4
Tosiaan, noista kasvojen rakkenne ongelmista. En tarkoittanut nenää vaan suun aluetta ja silmien eroa toisistaan. Tuo hymy on hiukan erikoinen, hyvin hankala koittaa suuta vääntää tuollaiseen asentoon, varsinkin jos poski tai muut osat kasvoista ei liiku.

Rakenne kasvoissa on kuitenkin aika hyvin kohdallaan, ja yleisesti maalaus toimii. Pientä kasvojen anatomian tutkimista ja miten valot ja varjot toimivat kasvojen muodoissa niin seuraavasta maalauksesta tulee vielä parempi. :)

Laitan nelosen, koska maalaus sujuu ja uskon että seuraavasta tulee vielä parempi. :)
Upea maalaus. Ei tule valokuvattuna varmaan ihan yhtä hyvin esiin kuin mitä livenä...
Kiitos kommentaista :) ja todentotta Jesse! Siinäpä taas pohdiskeltavaa!
Minusta tässä työssä pistää silmään taustan terävyys, kun taasen itse kohde on maalattu noinkin pehmeästi.
Aki on tässä oikeassa, liekö kamera vai kuvaustaitoni (, tai se, etten jaksa/osaa käsitellä kuvia) syynä siihen, että en saa hiekoimpia sävyjä toistumaan. Noh, se siitä puollustelusta, kuva on mitä on
En usko että olisi kamerassa taikka kuvaustaidossa. Olen itsekin painiskellut saadakseni ne heikommat värisävyt esille internetkuvassa. Kun kysymyksessä on näinkin iso työ, ne heikommat värisävyt yksinkertaisesti internetkuvassa hukkuvat kokonaisuuteen. Se mikä kuitenkin on aika mielenkiintoista, kun olen valokuvaliikkeessä teetättänyt A5 paperille, niitä värisävyjä tulee paperikopiossa esille, kannattaa varauksella ottaa ne värisävyt internetkuvassa, kyllä tästä jo otteista ymmärtää, että taitoa on ne sävyt sinne laittaa ja olen ihan varma, että livessä ne ovat. Se mikä on ikävää Aukealla, kun kaikki ilmeisestikkään eivät ymmärrä kyseisiä
asioita julkaista maalaus internetissä ja jos otat työsi yhteydessä asian esille, luullaan että yritetään puollustella ja puhumalla saada työ paremmaksi. Tästäkin työstä heti kun sen aukaisee, näkee, että taitoa on, sitten on yhdentekevää onko se nenä vaikka "poikettain", taiteilialla on oma tarkoituksensa laittaa se silleen. Jos katselee vanhojen mestareiden töitä, siellä on vaikka minkälaista nenää ja suuta joka ei aina stemmaa normaaliihmisen anatomiaan. Kokonaisuus ainakin minulle ratkaisee.
Ihmisen anatomia on aina kaikilla omansa. Vaikka se nenä teoksessa tosiaan olisi poikittain, voi se silti olla täyttä totta myöskin livenä. Muistelkaapa vaikkapa "Nättijussia" ja sitä hänen kompurajalkaansa.

Juhanille vielä. Miksi yleensäkin käytät niin hentoja värisävyjä töissäsi että mitkään kamerat- ja kuvankäsittelyohjelmat eivät niitä tuo esille? Mitä etua sinulle siitä on?

Mielestäni Iidalotta on onnistunut tässä työssään loistavasti! Vaikka valokuva Iidalotan mielestä on mitä on, niin värit ovat mielestäni ainakin selkeästi esillä. En antanut vitostani valokuvasta vaan valokuvassa olevasta työstä jossa näkyy Iidalotan selkeä kehitys.
Etuna on se, että ne näkyvät silmälleni livenä miellyttävämmälle eikä liian jyrkkinä, koska en maalaa internettiä varten, työni on tarkoitettu katsottavaksi livenä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.88 (17 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty