Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

uskomalla mieheksi

pastelli, hiili ja tussi paperille, 100x84cm
-Ville Turkia

Annetut kommentit

Työn nimestä kuulisin mielelläni enemmän, mikä siinä on ajatuksena ? Kuva itsessään on toimiva, aivan kuin katse olisi kääntymässä katsojaa kohti. Täytyy tutkia ja tuumailla.
Tässä työssä olet Ville lähtenyt meikäläistä kiinnostavalle linjalle. Kuvittelen näkeväni tämän juuri tuon kokoisena 100x84 jonkun näyttelysalin seinällä. Voin vakuuttaa että se kerää muitakin töllöttäjiä kuin minä! 5p

Tässä on jotain samaa kuin Partypoober teoksessasi, tekniikka ja ilmaisu. Viivasi on rohkea, vauhdikas ja hallittu. Aika diippi ilme kaverilla. Mitäköhän se miettii?
Tulee mieleen nämä tyypit, jotka uskovat voivansa "eheyttää" homoista heteroita. Ehkä kaveri aikoo samalla taktiikalla kasvaa mieheksi. Pyhimyksen musta sädekehäkin jo kiertää päätä... ilme vain kertoo, ettei rukous ole vielä tuottanut toivottua tulosta.

Herättää ajatuksia, kyllä.
Kiitos kommenteista. Ajatuksesta ja nimestä sen verran, että Sini tuossa yllä ei ole kovin kaukana niistä ajatuksista mitä minulla oli tätä tehdessä, mutta jokainen muokatkoon omat mielikuvansa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.64 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty