Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Shine

Pitkästä aikaa jotain sai tehtyä tauo jälkeen. Jospa se tästä into taas palaisi. Wacom + Photoshop CS6. Jälleen kokoa joutui repimään todella paljon pienemmäksi rajoitteiden vuoksi..
-Petri Rahkola

Annetut kommentit

Aivan täydellistä huippuosaamista.
näyttää mallinukelta.
Ihan käsittämättömän hienoa työtä! 5p
Todella kiinnostaa tuo piirtopöydällä piirtäminen, mutta ei ole hajuakaan mitä se käytännösä on. Lähdettäänkö näissä muokkaamaan olemasa olevaa kuvaa väreiltään ja muodoiltaan toisenlaiseksi ja lisätään asioita vai aletaanko ihan tyhjälle näytölle piirtämään ensin hahmotelma ja siitä sitten kohti tämänkaltaista lopputulosta ?
Aivan aamankaltaista piirtelyä kuin paperille. Eli valkoiselta pohjalta lähdetään. Suosittelen. Aluksi saattaa olla hankalaa kuten muutama vuosi takaperin oli itselläkin kun et katso paperille piirtäessä vaan eteenpäin tietokoneen näyttöön. Eli ei poikkee paljoakaan normaalista piirtämisestä/maalaamisesta. Toki kuvanmuokkaus mahdollista mutten sitä itse harrasta. Mallia toki käytän sillointällöin kuten voisin käyttää muutenkin jos paperille piirtäisin. Mutta vain jos haluan siis mallikuvan piirtää kuten täällä olen hulkissa ym tehnyt. Mutta tässä en. Ainoastaan pienoisia malleja käyttäntt esim muovin pintoihin ym.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.35 (17 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty