Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Khajiit

Skyrimi piirusteluja. Photarilla tehty. Ei oikeen tuo photoshop vielä toimi omissa käsissä niin hyvin kun haluaisin, mutta sehän ongelma selätetään harjottelemalla. Tää nyt kumminki parhaasta päästä omaa photarihistoriaa ja tän kans maltoin kerrankin istua ja keskittyä muuhunkin ku naamaan vaan :D.
-Miia Anttila

Annetut kommentit

Khyll, jostain se on tosiaan lähdettävä ja rohkeasti kuviaan esiteltävä.

Tässä tapauksessa katsoisin jatkossa, jos lähtee tekemään "turriotuksia" (ei siis pahalla sanottuna). Niin on hyvä tutustua reunojen hallintaan. Tämän turrin kohdalla poskiparrat olisi voinut olla hyvä maalata pehmeillä reunoilla. Kuten jokseenkin olet tehnyt niin oikean korvan kohdalla. Muodot ovat hieman tasaiset, joita valoilla ja varjoilla voi korostaa. Muuten kyllä oikein tasaista sivellystä, jotta hyvällä mallilla kaikin puolin.
Kiitos kommentista! :) Ton poskiparran taisin tehä ensimmäisenä ja tekniikkaa siinä vasta hahmottelin. Korva on sitten tehtykkin viimeisenä. Mulla on paha tapa alkaa kiirehtimään photarikuvien kanssa, enkä malta kauheena alkaan vanhoja kohtia korjaileen. Tässä kuvassa yritin vähän petrata mun hätäsyyden kanssa, mutta ilmeisesti saa vielä vähän koittaa rauhottaa tuota tekemistä.
Tämä jotenkin vaikuttaa sen kaltaiselta teokselta joka tavoittelee realistusuutta epärealististen asioiden parissa... Siihen nähden väreissä kaipaisin enemmän vaihtelua. Varsinkin hahmossa, esim. kämmenenselkä ja kasvot voisivat olla tarkempia värin vaihteluissaan, sitä kautta saisi lisää syvyyttä.

Kasvoissa tuntuisi nyt kauempana oleva osa (katsojasta vasen) voimakkaammalta kuin lähempänä oleva. Asussa taas valon käyttäytymistä ei huomaa oikeastaan ollenkaan, ennemminkin tietyt kohdat korostuvat ilman varsinaista valon vaikutelmaa.

Eli, jos valo tulee jostain rationaalisesti, kuva tuntuu todemmalta (itse en kuitenkaan usko tämänkaltaisia sääntöjä, mutta niillä on kiva yrittää päteä).

Kuva tavoittelee Skyrimi tunnelmaa, mutta tosiaan noita valo varjo juttuja on omasta mielestäni vaikeeta hahmottaa photarissa. Mut tässä harjoitellaan :)

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.2 (15 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty