Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

"sorrow"

Oma versio Van Goghin old man in sorrow maalaukset. Akryyli kankaalle 70x90 2014.
-Heidi Hakkola

Annetut kommentit

työ vaikuttaa hieman keskeneräiseltä, ja harmillista että valokuva on vähän huonolaatuinen. Oletko rajannut kuvan hahmon nilkoista vai onko rajaus vain valokuvassa? Se on mielestäni hieman outo ja häiritse kokonaissommitelmaa kun hahmo "putoaa" kuvasta. Hahmon anatomiassa on parantamisen varaa, torso on litistynyt kasaan ikään kuin alaselkä puuttuisi. Mutta mielenkiintoinen pastissi. Onko kuvan takana jokin tarina? Se henkii voimakasta tunnetta ja pidän siitä että tuoli on pelkistetty lähes varjomaiseksi ja ei-aineelliseksi raskaan hahmon rinnalla. Se on mielestäni aika lailla oikein kuvattu ja tuo tilallisuutta kuvaan joka on taustaltaan aika litteä muutoin, mutta juuri tämä on mielestäni ihan riittävä ja taitava ratkaisu. Värimaailma on mielestäni onnistunut, senkin takia harmittaa että valokuva on rakeinen. Hieno maalaus, mutta toinen esillä oleva työsi on minusta paljon onnistuneempi :)
Hei ja kiitos paljon kommentista, allekirjoitan :) Maalaus on tosiaan aika pikaisesti rykäisty koulua varten, eli taustalla ei ole sen suurempaa tarinaa. Tila taisi loppua kesken (kuten usein käy), eli jalkaterät todella puuttuu. Täytyy jatkossa kiinnittää luonnosteluun enemmän huomiota, kun vaan malttaisi :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty