Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Korppu

Uskaltautuisikohan tänne taas pitkästä aikaa kuvan lisäämään...

Tässä uusin tekemäni muotokuva Korppu hevosesta. Tehty pastellikynillä, koko 50cm x 65cm, tilaustyö.

-Eija Halonen

Annetut kommentit

Kyllä tuollaisia mestariteoksia kannattaa esitellä. Todella upeaa jälkeä
Jepp! Hyvä että tulit! Käsittämättömän taitava olet edelleenkin.
Voisiko tuo ykkösten antaja oikeasti edes nimettömänä alkaa perustelemaan pisteytyksiään, kun en tästäkään ymmärrä miten tämä voisi olla 1 pisteen työ.
Kateutta, lapsellisuutta,,,??? Koko viikonlopun näköjään ykkösteliä ollut liikenteessä. Kaikki vähänkin tasokkaammat työt näköjään saaneet ykkösen. Ei noista lapsellisista ykkösteliöistä kannata välittää jos oman tasonsa tietää, edellyttäen ettei pidä minään kilpailupaikkana töiden paremmuudesta tätä Aukeat nettiä. Huvittaa vain, milloinka moiset lapset kasvavat aikuisiksi ja oppivat arvostamaan taidetta. Täyteläiset värit, ja muutoinkin onnistunut työ. Ehkä taustaa olisin hieman "värittänyt" mielenkiintoisemmaksi, kun nyt se on kautta linjan tasavärinen, itselleni tulee taustasta liiallinen "studiomainen" tunnelma. Mielestäni tausta on puolet työstä ja kruunaa kokonaisuuden.
Niin no kirjoittaisivat vaikka sitten syyksi sen kateuden ;) Tällaisenkin työn tekemiseen menee paljon aikaa ja siinä tulee haastettua itsensä täysillä. Ei tällaisesta osaamisesta ja onnistumisesta ole kiva saada perustelematta jätettyä ykköstä. Itse julkaisen seuraavan joskus siten että sitä ei voi pisteyttää, tosin ei sitten kai kommentoidakkaan.
Itseäni enemmänkin huvittaa kuin harmittaa nuo ykkösteliät. Kaippa hekin kunhan aikuistuvat huomaavat typeryytensä, tai sitten jotkut ei koskaan. Tietenkin jos vaikka vihaa, pelkää hevosia, on ymmärrettävää, että työ tuo epämiellyttävän tunteen ja näinollen ykkönen on aivan luonnollista. Jotainkin kiinnostustahan tai ärsykettä työ on aiheuttanut, olkoon sitten kateutta taikka ilkeyttä, kun sitä on pisteytetty, ja sehän on pääasia, että työtä on katsottu. Aikaisemmin olin sitä mieltä, että ykkösteliät voisivat antaa vaikka nimettömänä kommenttia, mutta koska vitosen antajaltakaan ei vaadita kommenttia, niin puolestani olkoot. Ei muuta kuin iloisin mielin Eija voit työn luovuttaa tilaajalle.
No uskon että tämä "ykköstelijä" ärsyyntyy kommenteista ja kommentoijista jotka tässä ovat olleet aktiivisia ja "protesti" kohdistuu heihin. Ainakin minä uskon noin. Ei kannata edes arvailla kuka voisi olla kysymyksessä mutta....

Tosiasia kuitenkin on että Eija teki hienon paluun ja todellakin vakuuttavalla tavalla! Oikeastaan jo kaipailinkin tuota taituria. :)
Aihe ja kuva itse vähän ehkä tylsät, mutta on tää teknisesti niin loistelias että pakko antaa täydet 5
En tiedä Oiva, olisiko ainakaan minun kommenttini antaneet ykkösteliälle ärsykettä, koska laitoin ensimmäisen kommenttini jo ykkösen ollessa taulussa. Myöskin Akin toinen kommentti pisteytyksestä. Voihan sekin ehkäpä joillekkin ärsykkeenä olla, jos työtä heti kärkeen kehutaan liikaa. Ikävää vain, että Aukeallakin esiintyy joillakin sitä perinteistä Suomalaista kateutta ja ilkeyttä toisen osaamista sekä tekemistä kohtaan joka on maailmankuulua maailmalla, 40 vuotta ollut maailmalla poissa Suomesta, asunut Norjassa, Ruotsissa ja nyt 10 vuotta Espanjassa, sekä kiertänyt yli puoli maapalloa, eikä sitä kateutta ole kokemuksestani muualla esiintynyt niin voimakkaana kuin Suomalaisten keskuudessa.
Oikein tyylikäs potretti. Silmien, korvien ja kaulan alue ansaitsee erityismaininnan. Jos nyt jostakin pitää nipottaa niin ohjan kiertyminen ei minusta näytä täysin luonnolliselta. Silti 5p.
Realismi on niin käsin kosketeltavaa ja tarkkaa,että on pakko antaa 5p.
Wau, täällähän on monta kommenttia :) Kiitos paljon kaikille!
Joku ykköstelijä taitaa liikenteessä olla kun aina kaikille uusille töille ilmestyy ykkönen oli se sitten millainen vaan. Ehkä joku vähän yksinkertaisempi tyyppi luulee että 1 = paras ;D
No ei vaan, jollain on vissiin tylsää ja liikaa ylimääräistä aikaa. Netissä on niin helppo anonyyminä tehdä kaikkea sellaista mitä omalla nimellä ei kehtaisi.
Onhan sekin tietenkin mahdollista, että tämä nyt vaan on jonkun mielestä täysin huono työ missä ei ole mitään hyvää. On mulle kerrottu (tosin taas anonyymi netissä..) ettei nää mun taulut ole oikeaa taidetta lähelläkään kun käytän mallikuvaa, tyyli liian valokuvamaista ja niin hirveitä ovat muutenkin. Joten sellainen tyyppi tälle varmasti ykkösen antaisikin.
Mutta eipä sillä väliä, jokaisella olkoon oma mielipide, eiköhän näitä tule tehtyä niin kauan kun kynä kädessä pysyy tykkäs joku tai ei:)

En muistanutkaan että mun vanhimmat työt täällä on jo vuodelta 2006, huh :P Onneksi nyt sentään vähän kehitystä tässä 9 vuodessa on tapahtunut :D
Taitavaa työtä. Tätä voisi kai kutsua fotorealismiksi. Kireät ohjakset ovat jännä yksityiskohta: jossain joku vetää niistä. 5 p.
Oikein ehjä työ! Kivasti olet uskaltanut häivytellä reunat taustaan, toimii mukavasti. Toisaalta hieman torsomainen fiilis, panee mietimään onko efekti tarpeellinen, toki korostaa piirrosmaisuutta mutta tuo tosiaan hieman torsofiilikset kun on leikattu noinkin läheltä niveltä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.26 (19 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty