Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Tilda

Vesiväri + tussi valokuvaa apuna käyttäen
-Sini Aittakumpu

Annetut kommentit

Hienoa jälkeä, eläväinen ja luonnollinen. Tässä on taitavaa viivankäyttöä ja erittäin onnistunutta väritystä.
Nuoruuden elävyys tulee hienosti esiin.4p.
Kiitos! Pastelliliidut ei selvästikään ollut mun juttuni.. tähän saakka on tullut välteltyä vesivärejä kun olen ajatellut, että omille taidoille on liian haastava tekniikka. Tussiin yhdistettynä saan kuitenkin tuon 'viivataipumuksenikin' paremmin käyttöön.
Pastelliliituja kokeilin minäkin pari vuotta sitten, eikä löytynyt taitoa siihen välineeseen ;)
Ja onhan se taas tullut tuo ykkonenkin. Uskoakseni se on aina sama henkilö joka näitä ykkösiä armollisesti jakelee. Varmasti kannustaa näitä uusia julkaisijoita jatkamaan ja osaa ennen julkaisseita olemaan edelleen julkaisematta.
Ääh, olen niin omituinen, että ykkönen lähinnä hihityttää :D Numeroarvosteluja enemmän kiinnostaa muutenkin aina eteenpäin vievä kritiikki. Niin että antakaa tulla vain, ei tämäkään työ ole täydellinen! :)
Minusta noita ykkösiä ei kannattaisi kommentoida ollenkaan silloin ne menettävät arvonsa.
Näin on, useamman vuoden tätä Aukean ykköstelyä seuranneena ne enemmänkin huvittavat, Ari oikeassa, kun ei niitä kommennoi, ne menettävät tehokkuutensa. Tässä työssä minua kiinnostaa eniten omaperäinen tyyli.
Kiitos Juhani kommentista! En osaa omaa tyyliäni nähdä omaperäisenä, tylsänä vain :D Mutta täytynee se jatkaa tätä samaa lajia, kun ei tunnu kynä tai sivellin paljon muuhun taipuvan.
Älä ystävä hyvä koskaan aliarvioi tyyliäsi. Juurikin se omaperäisen tyylin, jonka on itse kehittänyt erottuu ja tulee näkyviin kirjoista ja kursseilta opitusta tyylistä, kannustan eteenpäin tyylisi kehittelyssä. Ehkä enemmän voisit kokeilla myöskin otsassa värin käyttöä, samaan tyyliin kuin poskissa, mutta sehän on makuasia. Nyt se minulla vaikuttaa hieman elottomalta, kun nuo posket on kuitenkin noinkin hyvin tehty.
Hmmm, totta kyllä. Siis tuo otsan värittömyys. Se taitaakin olla suurimpia heikkouksiani, että säästelen värin kanssa.
Minulle Eero Paakkunainen, joka pitää tuolla Fuengirolassa suomiseuralla taidepiiriä sanoi aikoinaan, että käytä niitä värejä säästämättä, sitä saa kaupasta uutta.
Itse en vielä uskalla maalata kasvoja vesiväreillä. Mutta aloitin niiden käytön vasta tänä vuonna. Hieno työ:)
Reima mullekin vesivärit on melko uus tuttavuus sitten kouluaikojen - mutta taitaa aika hyvin kantaa maalauskokemus akryyleillä ja öljymaaleilla. Siitä vaan seuraksi yrittämään! :)
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.4 (15 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty