Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Aleksanteri

Vesivärit + tussi A4
-Sini Aittakumpu

Annetut kommentit

Mukavasti yhdistät tussin ja vesivärit omalla tyylilläsi. Itse en ole treenannut vesivärejä, mitä penskana koulussa niillä töherrellyt, mutta hieman sama asia kiinnittyy huomioon tuon otsan suhteen, kun poskissa ja muualla on kuitenkin taitavasti käytetty väriä, ellei sitten ole niin, että ne livenä kuitenkin toistuisi, mutta internetissä ne on vaikea saada näkymään, kuitenkin se vaikuttaisi siltä kuin siinä olisi jonkinverran sävyä, kun minulla on kuitenkin huippuunkalibroidut näyttöpäät mittareilla, jokatapauksessa vaikea sanoa. Huomaan että tekniikkaa riittää, mutta jotenkin kuvastuu kuin "aristelisit" niiden värien käyttöä, kun tuolla pyysit rehellistä palautetta, niin minulta ainakin vihjeenä, käytä rohkeasti vain niitä sävyjä ja tulet tekemään suuren harppauksen eteenpäin, koska perus tekniikassa en näe puutteita, tietenkin sitä kannattaa aina hienohioa. Itselläni oli sama asia aikoinaan, etää aristelin ja pelkäsin käyttää niitä sävyjä, kunnes eräs taiteilia sanoi, että opettele rohkeasti vain käyttämään sitä väriä, niin huomaat itsekin. Samaa neuvoa haluan viedä eteenpäin sinulle jota ammattimies antoi minulle. "Kaikki oppi jonka olet toiselta saanut, on turhaa oppia, ellet jaa sitä eteenpäin"
Kiitos!! Siinäpä olikin hyvä annos juuri sitä eteenpäin vievää palautetta :) Etkä ole edes ensimmäinen, joka käskee vähän enemmän roiskia väriä.

Ihan noin valkoinen otsa ei ole luonnossa, mutta sen verran vaalea kyllä että omaa silmää häiritsee. Kohta kun alan taas väriä paperiin sutia, yritän pitää neuvot mielessä :)
Buena suerte :)
Käykää vaan muutkin vielä kommentoimassa, taiteessa on aina mahdollisuus suuntaan ylöspäin eikä katto tule taatusti koskaan vastaan :D Kaikki teistä ei ole tahtoneet vain miellyttää taiteilijaa vaan noita pienempiäkin numeroita on tullut, teillä on varmasti enemmänkin sanottavaa niistä parannuskohteista joten suu/näppis reippaasti auki vain! Ei näistä muuten parempia saa tehtyä, kun omille virheilleen ja puutteilleen sitä on turhankin sokea.

Täytyy tähän itse kritisoida, että lapsen tukasta tuli päälaelta liian paksu. Olisi pitänyt vaihtaa sutia välissä, mutta oli muka niin kiire tehdä valmista. Kohde itse tunnisti heti itsensä, mutta käy aina välillä katsomassa kuvaa ja hokee: "hiuksia, hiuksia"

Aika armottomia nuo pienimmät kriitikot osaa olla.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.45 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty