Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Joki

Öljy 65x90cm. Osallistun Pop Up-näyttelyyn galleria Artikassa (uudenmaankatu 19-21, Helsinki) 31.3-19.4. Tervetuloa katsomaan minun ja usean muun töitä!
-Idalotta Kupiainen

Annetut kommentit

Siellä tahtoisin olla mutta ajankohta ei minulle sovi valitettavasti! Näitä sun töitäsi jos mitä tahtoisin nähdä livenä.
Loistava. Ihan en osaa sanoa onko auton tarkoitus olla joen pohjassa ja onko kuva siltä osin realistinen, mutta pidän todella paljon väreistä, pensselinjäljestä ja sommittelusta.
Kiitos nimetön ja Juho :) itse koen auton olevan "tuuliajolla", lipuvan luonnonlakeja uhmaten.
Mukavan ruosteinen kuva :)
Mukavan värikästä ruostetta! Tykkään tämän tyylisistä töistä, joissa on rouheaa jälkeä eikä sorruta turhan pikkutarkkaan piperrykseen.
Minulla on kyllä ollut paljon ruosteisia autoja mutta en minä tätä haluaisi ostaa.Auto ei ole kovin maalauksellinen kohde mutta aika hyvin olet sen kuvannut.4p.
Kiitos kovasti kommenteista :) tuollainen romuläjä on minulle mieluisa aihe, ei tule jäykisteltyä samallatavoin kuin ihmistä maalatessa.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3.46 (13 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty