Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Profiiliteokset

Nurkassa

öljyväri
-Minna Hasanen

Annetut kommentit

Ilme on hyvä, sopii nurkkaan. Vähän hämää olkavarsien pituus, että miten nuo kädet tuossa menee - mutta ei liian paha. Tässä ei kuitenkaan vissiin olekaan tavoiteltu ensisijaisesti mitään täydellisiä mittasuhteita. Ne on myös jotenkin kivan letkumaiset nuo kädet - taas runosuoni kukkii enkä oikein osaa ilmasta ajatustani kunnolla :D Mutta tuo sininen ääriviiva toimii käsissä erityisen hyvin.
Kiitos kommentista. Kädet ei ole kyllä mittasuhteissa ihan tarkoituksella. Asento ei taitaisi ihan oikeasti onnistua.
Minäkin tykkään käsien letkumaisuudesta, joka jotenkin sarjakuvamaisesti korostaa pelokkuutta ja muuttaa käpertymisen enemmän symboliseksi kuin realistiseksi. Pidän myös sommittelusta ja ylipäänsä koko harmaanruskeasta toteutuksesta.

Ehkä jos jokin puute täytyy mainita niin en saa tästä oikein öljyvärimaalauksen fiilistä. Tuntuu kuin tämä olisi maalattu tussityötekniikalla. Öljymaalin väriskaala tai paksu rakenne ei oikein erotu. Edellisessä panda-taulussasi oli paljon selkeämmät, paakkuiset maalipinnat.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 3 (10 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty