Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Perhoset tuottivat pettymyksen

Öljy kankaalle 130cm x 90cm
-Juhani Rytkönen

Annetut kommentit

Taas on paiskittu töitä ja jälki on sen mukaista,upeaa maalaamista,pidät ilmeisesti vedestä nainen on erityisen onnistunut 5p.
Tasapainoisesti jaettu elementit ja värit kankaalle.
Vaikka on paljon liikettä ja erilaisia mielenkiinnonkohteita yhdessä maalauksessa, olet onnistunut saamaan aikaan kokonaisuuden joka hivelee silmää ja askarruttaa mieltä.
Huippu, kaikki kunnossa!
Tässä taas tuota Juhanin surrealismia parhaimmillaan! Tuo "sinun nainenkin" on nyt onnistunut todella upeasti silkinpehmeine ihoineen.
Koko työ on täynnä mestarillisia yksityiskohia joka kertoo että suhtaudut työhösi antaumuksella ja tosissasi. Voisinpa jopa väittää että tämä työ on parhaimpiasi ellei paras!
Tässä on jotakin poikkeuksellisen upeaa sadunomasuutta. Hienot värit, tasapainoinen maalaus, huolellista jälkeä. Loistava! 5p
Sen välkkeen teet helposti muutamalla pensselin vedolla kun pohjatyö siihen on jo tehty noinkin perusteellisesti.
Asiasta toiseen, tuon "loukkuansan" merkitystä tässä olen miettinyt pääni puhki?
Kerrassaan upea! Nopealla silmäyksellä luulin hetken digimaalaukseksi. 5p. Taitavaa!
"Loukkuansa" kylläkin kelluu häiritsevästi tuossa vedessa? Lienee silläkin jokin merkitys taiteilijan mielestä, onhan tämäkin sitä "suurrealistista" tyyliä. Olkoonkin mutta ainakin minua silti häiritsee noi mittasuhteet esimerkiksi noi päät tuossa laivassa. Tunnustan, en ole mikään surrealismin ihailija. Tässä työssä ihailen kylläkin tuota taiteilijan intensiivisyyttä ja kärsivällisyyttä piperrellä tässä työssä näin yksityiskohtaisesti.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.27 (11 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty