Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Planet of the Apes (Study) IV, 2015

Planet of the Apes (Study) IV, 2015
-Julius Granström

Annetut kommentit

Tällaisen taiteen tekijä on minua uudempaa sukupolvea itse pelkäsin lähteä tällaiseen enkä usko että olisin ollut edes kovin hyvä pidän tätä jonkinlaisena ajan kuvana tulee kuitenkin mieleen mitä taiteellisia arvoja teos sisältää vaikea tätä on mitenkään pisteyttää annan 4p.
Halpaa makkaraa eri paketeissa. Kun yhden on nähnyt on nähnyt kaikki!

Google kuvahaku taustat ja muu sälä. Tissi/perse sivuilta runkkumateriaali. Photarilla tai millä tahansa muulla kuvankäsitelyohjelmalla päällekkäin latomista ja "uusi" taidemuoto on luotu. kiitos

Aika mauton.. tietty ihan hyviä elementtejä, mut jos tekisit tälläsen perinteiseen tapaan vaikka akryyli, kollaasi tms. vois ehkä toimia. Photoshoptaide ei oikeen säväytä.
Jees no aiheesi on ihan liian helppo: kaikki tietävät jo, että ihmiset ovat apinoita ja perseestä, ja että maailma on täynnä saastetta ja väkivaltaa, etkä tuo aiheeseen mitään uutta tai mielenkiintoista. Tai no, noi jääkarhut on kyllä ihan hauska elementti. Saat minulta 5p, jos pystyt nimeämään tästä kuvasta yhdenkin fotarointimateriaalina käyttämäsi kuvan, johon sinulla on itselläsi tekijänoikeudet tai jokin muu käyttöoikeus. Suosittelisin myös tosissaan opettelemaan fotarin käyttöä, jos aikomuksenasi on tehdä sillä jotakin kovinkin vakavasti otettavaa taidetta. Teos kyllä jollain tasolla ärsyttää, laskettakoon se ansioksi kuitenkin.
Herättää tunteita ja sehän on taiteen tarkoituskin! Olen sun taiteen vannoutunut ihailija ja oitis heitin vitosen kehiin kun näin tän. Täysin turhaa stressata mistään tekijänoikeuksista kun kuvia on muokattu näin taitavalla kädellä! Jatka vaan näin tällä tiellä!
Juuelikkäs, kyllä tästä heti alkaa ajatuksia irrota ja se on hyvä! Paljon kiinnostavia elementtejä löytyy. Mutta toteutus ei ole ihan paras mahdollinen, edellisessä oli saumattomampaa jälkeä.

Näissä töissä tunteiden ja ajatusten herättäminen on selvästi tärkeässä roolissa, mutta silti toteutus voisi olla laadukkaampi. Silloin tekijä tavoittaisi vielä suuremman yleisön, kun huomio ei harhaantuisi niin paljon osittain huolimattoman näköiseen jälkeen. Älä turhaan kiirehdi ideaa "paperille" vaan panosta myös käsityöhön!

Niitä paranneltavia käsitöitä näin minun näytöltä katsoen olisi erityisest tuo jotenkin suttuinen jalkoväli ja hahmon ympäri sutattu ääriviivantapainen. Peukalon se on vienyt mennessään, samoin monia muita pikkukohtia ja näyttää tosi huitaistulta. Jääkarhuista plussaa!
Tää planeetta todellakin on apinoiden planeetta. Kukaan ei ole laivan ruorissa ja sen mukaista on menokin.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.5 (18 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty