Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Tennessee Sun

veistos
super sculpey + akryylit
-Hanna Pesonen

Annetut kommentit

Kuvataide?
Niin, aukeassa kategoriavaihtoehtona on veistos. Ja tämä tietääkseni on veistos. Tai siis. Valokuvakollaasi tekemästäni veistoksesta. Kiitos ykkösestä!
Munkin tietääkseni veistos on kuvataidetta... Hyvälle näyttää, varsinkin pää ja ilme :) Oletko käynyt fmhc foorumilla http://fmhc.fr.yuku.com/? Suosittelen, vähän hiljainen paikka nykyisin, mutta löytyy samanhenkistä porukkaa, vinkkejä ja apuja pienoishevosten tekemiseen. Kiva olisi saada sinne uutta porukkaa mukaan :)
Kiitos kommentista Eija. Ujosti olen välillä tuota foorumia lukenut, mutta en ole uskaltautunut mukaan :)
Ps. Oon sun fani. Tuntuu että ollaan samanhenkisiä.
Oho, aika hienoa :) Rohkeesti vaan mukaan, ei meitä aktiivisempia kirjoittajia siellä taida tällähetkellä olla kuin neljä. Viides mahtuu hyvin joukkoon :D
"kategoriavaihtoehtona on veistos." Missä niin sanotaan? Ei ainakaan aukean infossa.

"Kuvataidepuolella on esillä käsin tai tietokoneella luotuja kuvia, piirroksia, maalauksia tai teoksia."

Veistos on taidokas, mutta kuvataidetta siinä en näe, siksi ykkönen pisteenä.

No siinä, kun työtä lisätään esille... perinteinen..sitten vaihtoehtoina piirustus, maalaus, veistos, käsityö. Koklaappa itse :)
"Kuvataiteen perinteisiä lajeja ovat kuvanveisto, maalaus, piirustus, taidegrafiikka ja valokuvataide." Näin kertoo myös wikipedia.
Se on ihan yleissivistystä, että kuvataide käsittää myös kuvanveiston kaikissa muodoissaan.

On se kyllä hieno. Tuota pitäisi päästä livenä katsomaan ja vähän koskemaankin. Häntä näyttää vähän kankealta pötköltä, mutta sitä taitaa olla aika mahdotonta saada tuon ilmavammaksi. Hepalla on luonteva asento ja ilmeikäs naamavärkki.
Yleissivistyksessä on itselläni huomattavia puutteita, joten luovin elämässä eteenpäin tunnepohjalta - siksi se kysymysmerkki ensimmäisessä kommentissa.
Selvyyttä asiaan en löytänyt aukean ohjeista...
Kuten nyt on tullut selväksi, oma pisteytys oli yhtä arvokas kun lokin jätös torille harhautuneen, keskiluokaisen pikkuporvarin pälvikaljulla.
Tästä masentuneena olenkin pyytänyt aukean ylläpitoa poistamaan minut täältä, iäksi. Toivottavasti tuo aiheeton ykkönen häipyy samanaikaisesti.

Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.22 (9 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty