Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikajärjestys

Poika ja hattu


-Ari Paavilainen

Annetut kommentit

Kiitos pisteistä, tässä lähinnä oli pointtina poikamaisuus ennen miehisyyttä.
Olisi mukava kokeilla maalata kubisminen työ, mutta kun en tiedä kubisminen periaatteesta. Ihan mukava. En siis tiedä kuinka kubismi määritellään ja tekniikasta.
Kiitos Juhani kommentista, katso vain kubistisia maalauksia ja ala maalata sinun taidoillasi se tuskin on kovin vaikeaa. Kubismi perustuu kultaisen leikkauksen sääntöihin.
Minulla olisi tuossa aihekin muhinut päässä valmiiksi parivuotta, ja kiinnostaisi maalata kubismiin perustuva työ. Varmaankin siellä Louvressa Lokakuussa on mukana myöskin kubismisia töitä, ainakin Cannesissa ja Nykissä oli todella taidokkaita mukana, pääsisi tutkimaan oikein livenä etablerattujen taiteilijoiden tuotantoa.
Voi olla vapauttavaa vaihtelua maalata välillä omasta tyylistä poikkeava työ vaikka sitten kubistinen, muista kuitenkin että sinulla on oma vahva tyylisi mitä monet arvostavat tälläkin palstalla. Aina kun tuot työsi esille se herättää paljon keskustelua ja monenlaisia tunteita esimerkiksi kateutta.
Ari olet mielestäni ihan hyvä taiteilija....tai jotkut työsi ovat. Niissä on ideaa. Teknisesti...ehkä kannattaisi harjoitella lisää. Tämä ihan hieno "kopio/versio" vanhasta klassikosta. En antaisi vitosta. Mutta älä ihmeessä lopeta maalaamista.....itse ainakin nautin maalaamisesta....älä lopeta maalaamista muiden kehujen/haukkujen taikia.
......harjoittele enempi tekniikkaa esim. mallista lyijykynällä piirtäminen. .....myös maalaukset paranee. Saat uusia taitoja omaan palettiisi. Maalaillen!
Kiitos Minna kommentista, tämä on aivan oma, tyylilläni taulut näyttävät keskeneräisiltä mutta ne antavat työlle elämää, tärkeintä on kuitenkin sielukkuus. Olet kyllä oikeassa, maalaaminen on tänä vuonna ollut jäissä, siihen on kyllä monia syitä.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2.71 (7 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty