Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/valokuvaus
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 

Start of New Era (Osa sarjaa, Koko sarja: https://twitter.com/juliusgranstrom ja http://juliusgranstrom.tumblr.com/)

Start of New Era (Osa sarjaa, Koko sarja: https://twitter.com/juliusgranstrom ja http://juliusgranstrom.tumblr.com/)
-Julius Granström

Annetut kommentit

Miksi teit tämän yksittäisin kuvin, liikkuvan sijaan?

Linkissä oli sen verran paljon kuvia että alkoi vituttamaan, vaikka tavallaan kiinnosti mihin johtaisi... Vaikutti lopulta siltä ettei oikeasti johda mihinkään.

Tässä oli kiinnostavaa toistoa, kun vain painoi alas nuolta. Mutta toisaalta liikaa,sitä vain jumiutuu liikaan toistoon ja johonkin muuhun mittaamattomaan ärsyttävyyteen (joka hiottuna voisi olla jotain muuta).

Jos kuvat olisivat olleet päällekkäin, muodostaen liikkuvankuvan kelattaessa, olisin ollut tyytyväisempi (olen paskoissa yhteyksissä, enkä suostu näkemään tätä vikana, vaikka mainittu kelaus olikin hitaampaa).

Mielestäni tämä yksittäinen kuvakin on mielenkiintoinen kaikkine elementteineen.

Mietin itse enemmän vertausta japanilaisiin roska-mangoihin/sarjakuviin jotka on painettu huonolle paperille ja jotka plärätään läpi - haluan kuitenkin pitää ne erillisinä kuvina - muutenkin haluan rikkoa ajatusta uniikista kuvasta mutta silti esittäen yksittäisiä kuvia. Kuva sarjassa ei ole mitään tarinaa kuvat vaan muuttuu pikku hiljaa. Vien Andy Warholin ajatusta toistosta pidemmälle jatkamalla toistoa kauemmin kuin andy ja toisaalta andyn ajatuksesta taidetta kansalle tarjoamalla taiteen ilmaiseksi joidenkin mielestä jopa spämminä.
Myöhemmissä sarjoissa tulee eri teemat.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 2 (19 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty