Parahin Aukea.net sivuston käyttäjä. Apuasi kaivataan. Ole hyvä ja käy lukemassa viesti Aukean tulevaisuuden näkymiin liittyen
Etusivu - Info - Palaute - Haku - Arkisto - Keskustelu - Yhteisöt - Teemat Valokuvaus | Muu kuvataide | Kirjallisuus
aukea.net/kuvataide
Rekisteröidy - Salasana unohtui? - Kirjaudu sisään 
Aikojen parhaat

Auringonlasku

Pastelli
26x48cm
-Vesa Mujunen

Annetut kommentit

Nyky-Suomessa löytyy monen alan taitoa, joka jää liike-elämältä huomaamatta. Tästä taulusta esimerkiksi kaiken kiistämättömän taiteellisen arvon ohella avautuu sellaisia innovatiivisia mahdollisuuksia, joilla vaikkapa Lapin Kullan olutmainos räjäyttäisi moottoritietä ajavan perustallaajan tajunnan. Eipä vaan kukaan vielä ole tainnut pyytää sinua maalaamaan tienvarsitaulua panimolle? Tai mistäs sen tietää. Ehkä yritysmaailma ottaa tuon tuosta yhteyttä, mutta taiteilijat sanovat ei? (Hitto kun olisin itse markkinointialalla.) Tällainen plakaati voisi hyvin toimia myös jonkin järvisuomen kunnan kylttinä. Ei tarvittaisi mitään tekstejä. Pelkkä kuva. Kuka tahansa turisti tai kotimaan matkaaja pysähtyisi siinä samassa selvittämään info-pisteeltä että mistä tällainen taianomainen näkymä löytyy. Löytyyhän niitä, jos on silmät joilla katsoa. :)
On tosi hyvä, harmooninen ja tunnelmallinen kesämökkimaisema.
Hienoa ja taidokasta pastellin käyttöä.
Onko tässä hartsi vai rasvapastellit käytössä?
Mitä upeaa ja aitoa välkehdintää! Tässä on tunnelmat kohdillaan!
Hieno!

Pöyristyttävän hieno. Sinä se jaksat yllättää. Ensimmäisten aaltojen risuaita kaipaisi viilausta, mutta nuo värit ja välkyntä - annan anteeksi mitä vain kun näen tämän.
Tein tämän maalauksen pehmeillä kuivapastelliliiduilla. Kiitoksia kaikille palautteista.
Kommentointi sallittu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.

Annetut pisteet

12345
ka. 4.21 (14 ääntä)

Kaikki teokset © tekijänsä - luvaton käyttö kielletty